Komentara: 0
Pregleda: 1863
Foto

Rukomet: Spartak poražen od Crvene zvezde (28:31)

30.09.2018. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Crvena zvezda je bila bolja od Spartaka u Subotici u 2. kolu Super lige Srbije i zabeležila pobedu rezultatom 31:28. U prvom delu meča Subotičani su bili bolji i od starta držali prednost. Nastavak je doneo preokret, gosti su uspešno sačuvali stečenu prednost i uz dobru odbranu stigli do bodova.
Rukomet: Spartak poražen od Crvene zvezde (28:31)

U drugoj prvenstvenoj utakmici nove sezone Spartak je poražen na domaćem terenu od Crvene zvezde rezultatom 31:28. Subotičani su odlično otvorili meč i sa tri vezana gola stekli prednost. Odbrana je odlično funkcionisala i nije dozvolila gostima da postignu gol. Iskusniji tim Zvezde uspeo je da smanji preko Ljubojevića na 3:1, potom nakon oduzete lopte i na samo gol razlike.

Raspoloženi mladi tim Spartaka sa tri vezana pogotka stigao je do prednosti od 7:4, međutim posle nekoliko izgubljenih lopti i tri gola Ljubojevića gosti su smanjili na 8:6.

Rukomet: Spartak poražen od Crvene zvezde (28:31)

Rukomet: Spartak poražen od Crvene zvezde (28:31)

Vodila se velika borba. Nizali su se golovi, ali i greške na obe strane i u 21. minutu Zvezda se približila na gol razlike 11:10. Petrović i Stefanović su bili precizni za povećanje prednosti, međutim na odmor se otišlo samo sa golom više za Spartak.

Nastavak utakmice doneo je bolju igru Crvene zvezde. Gosti su izjednačili sa sedam metara, a potom i preokrenuli rezultat u svoju korist i prvi put poveli na utakmici. Nisu se predavali Subotičani, izjednačio je Janković golom sa polovine terena.

Uspevali su igrači Spartaka da se nose sa Zvezdom  sve do 35. minuta kada je poslednji put stajao izjednačen rezultat na semaforu 16:16, međutim posle toga gosti su stekli prednost od 3 gola plusa. Imala je Zvezda u jednom trenutku prednost od pet golova 26:21, ali je Spartaka uspeo da smanji na smao dva razlike. Ipak tačku na meč stavio je Bugarinović svojim golom za konačnih 31:28 i pobedu Zvezde.

Spartak – Crvena zvezda 28:31 (14:13)

Spartak: Reljić, Ž. Peić 3, J. Peić, Kolundžić, Šukić 3, Janković 6, Spremo, Kojadinović 2, Rosić, Obradović, Patrović 6, Ristić, Maksić 4, Leovac, Stefanović 4, Arđelan.

Crvena zvezda: Čolović, Pešić, Horvat, Nikolić 5, Laković 5, Tufegdžić, Ljubojević 8, Ljubenović , Bugarinović 8, Radissavljević, Dimić, Popović, Đorđević 2, Rajičević, Tešić, Petrić 3.

Rukomet: Spartak poražen od Crvene zvezde (28:31)

Po okončanju utakmice proglašen je i najbolji pojedinac susreta u Hali sportova. Ovog puta to priznanje pripalo je Petru Bugarinoviću igraču Crvene zvezde koji je postigao osam golova na utakmici i doprineo da gosti osvoje bodove.

Spartak u 3. kolu gostuje ekipi Sloge.

Izvor: Subotica.com
Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1863
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.