• Pregleda: 1804

Reprezentacija Srbije u veslanju na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i član GV za sport Vjekoslav Ostrogonac, ugostili su danas reprezentaciju Srbije u veslanju, stručni štab i članove saveza.
Reprezentacija Srbije u veslanju na prijemu kod gradonačelnika

Na prijemu gradonačelnik i član gradskog veća poželeli su reprezentativcima puno uspeha na predstojećem Svetskom prvenstvu koje se održava u Francuskoj na jezeru Ogibelet nedaleko od Liona u periodu od 29. avgusta do 6. septembra.

Na predstojećem Svetskom prvenstvu nastupiće rekordnih sedam posada koje će se takmičiti u pet Olimpijskih disciplina i na kom će pokušati da izbore Olimpijsku normu i učešće u Riu 2016. godine.

Boje naše zemlje na šampionatu u Ožibeleu braniće skifovi Dušan Bogičević i Jovana Arsić, dubl skul Marko Marjanović, Andrija Šljukić, dvojac bez kormilara Miloš Vasić, Nenad Beđik, četverac bez kormilara Goran Jagar, Nikola Stojić, Veselin Savić, Radoje Đerić, dvojac sa kormilarom Viktor Pivač, Martin Mačković, kormilar Ilija Bunčić i skif za lake veslače Miloš Stanojević.

Izvor: RTV City

povezane teme

4
uvek u pravu Odgovori
Napred sportisti! U pobede pa na Olimpijadu. Jedino još vi nešto valjate u državi. Samo se što manje bavite politikom i političarima.
ffilozoff Odgovori
Laicko pitanje-koje je prvenstvo bilo u Milanu,kad su osvajane medalje?? Pitanje-u ovoj vesti ne mogu da ukapiram otkud oni kod Maglaija??? molim pametan odgovor!!!
marko Odgovori
Napred Martine! Ovo je za penziju! :--))
A ti Nenade, bez Olimpijade se ne vracaj! :--))
Bojan Nikolic, RTV City Odgovori
@ffilozof
pripreme reprezentacije obavljene su u Segedinu :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.