Komentara: 2
Pregleda: 2473

Repertoar Narodnog pozorišta za oktobar

02.10.2020. u 12:31h
Izvor: Subotica.com
Glumci Narodnog pozorišta Subotica će tokom oktobra izvesti osam predstava na sceni "Jadran", od toga čak tri premijere, za koje su ulaznice već rasprodate.
Repertoar Narodnog pozorišta za oktobar

Pozorišni repertoar za oktobar otvoriće predstava "Crni Petar" Drame na mađarskom jeziku večeras od 19:30 časova, a predstava biće izvedena još jednom u toku meseca, odnosno 21. oktobra.

Narednog dana, 3. oktobra, igraće se predstava "Ko se boji Virdžinije Vulf" Drame na srpskom jeziku, koja će biti na programu i 5. oktobra.

Prva premijera Drame na mađarskom jeziku u novoj pozorišnoj sezoni igraće se 9. oktobra, kada će na sceni "Jadran" biti izvedena predstava "Klamov rat", a drugo izvođene ovog komada je na repertoaru već sledećeg dana, 10. oktobra. Druga premijera ansambla igraće se 29. oktobra, kada će biti izvedena predstava "Ožalošćena porodica", koja će se igrati i narednog dana, 30. oktobra.

Nova premijera Drame na srpskom jeziku zakazana je za 20. oktobar, kada će se igrati predstava "Mesec iznad Bafala", koja će biti na repertoaru još i 31. oktobra. 

Publika će u toku oktobra biti u prilici i da pogleda višestruko nagrađivanu predstavu "Zla žena", zatim "Govornu manu" i predstvu "Radnička hronika".

Ulaznice za sve tri premijere i njihova druga izvođenja su rasprodate, a kako su usled epidemije korona virusa kapaciteti pozorišta prepolovljeni, iz ove kulturne ustanove pozivaju publiku da na vreme rezervišu karte. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni pozorišta svakog dana od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2473

Povezana vest

Povezane teme

Narodno pozorište

predstava u pozorištu

pozorišna sezona

pozorište

pozorišna predstava

premijera predstave

repertoar narodnog pozorišta

subotičko pozorište

predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.