Komentara: 2
Pregleda: 5731

Raspored korišćenja gradskog bazena u zimskom periodu

13.11.2012. u 13:01h
U petak je počelo pokrivanje bazena u Dudovoj šumi, a od srede će biti i zvanično na raspolaganju građanima i sportistima. Određene su cene i raspored termina u zimskom periodu.
Raspored korišćenja gradskog bazena u zimskom periodu

JKP "Stadion" saopštilo je termine za korišćenje Gradskog bazena u Dudovoj šumi u toku zimskog perioda.

Od ponedeljka do petka: Ponedeljkom od 6 do 12 časova - tehnički dan. Od 6 do 8 časova bazen je otvoren za rekreativce dok je za građane otvoren od 11 do 18 časova.

Subotom i nedeljom bazen radi sledećim rasporedom: Od 6 do 8 časova bazen je otvoren za rekreativce dok je za sve građane otvoren od 11 do 19 časova.

Cena ulaznice za odrasle je 110 dinara, dok je cena za decu 50 dinara. Cena mesečne karte za rekreativce iznosi 2170 dinara, dok je dnevna karta za penzionere 50 dinara. Korišćenje saune naplaćuje se 250 dinara.

Prvi radni dan bazena je sreda.

Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5731

Povezane vesti

Povezane teme

zatvoreni bazen u subotici

bazen dudova šuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.