Komentara: 23
Pregleda: 7967

Bazen u Dudovoj šumi ipak pokriven

08.11.2012. u 12:10h
Bazen u Dudovoj šumi ipak pokriven

Kako saznajemo bazen u Dudovoj šumi ipak će dobiti uslove kako bi mogao da se koristi i tokom zimskog perioda, a to podrazumeva postavljanje demontažnog izolacionog balona i stvaranje temperaturnih uslova za nesmetani boravak i rad sportista i rekreativaca.

Postojala je zvanična građanska inicijativa, a podrška za ovu ideju među korisnicima ovog objekta je svakog dana bila sve veća i glasnija.

Pored drugih medija, pozivu za pokrivanje bazena priključio se i naš sajt. Grad je reagovao i ipak pored zatvorenog bazena na Prozivki omogućio korišćenje ovog otvorenog tokom čitave zime pod balonom.

Prvim radovima kod  pokrivanja bazena prisustvovaće u petak gradonačelnik Subotice Modest Dulić, sekretar Skupštine grada Đula Ladocki i član Gradskog veća zadužen za sport Nemanja Simović.

S obzirom da će na ovom objektu svoj sportski razvoj nastaviti subotički sportisti, termini rada za građanstvo (rekreativce) kao i cene korišćenja usluga biće naknadno utvrđeni i saopšteni.

Bazen u Dudovoj šumi ipak pokriven

Bazen u Dudovoj šumi pokriven balonom

Bazen u Dudovoj šumi ipak pokriven

Otvoreni bazen tokom leta

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 7967

Povezane vesti

Povezane teme

Modest Dulić

nemanja simović

bazen prozivka

bazen dudova šuma

đula ladocki

pokriveni bazen

rekreativno plivanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.