Komentara: 10
Pregleda: 3971

Raspisan tender za izgradnju kolovoza u Bračkoj ulici

04.08.2015. u 14:58h
Izvor: Subotica.com
Građani Bračke ulice u Mesnoj zajednici "Makova sedmica" mogli bi tokom jeseni da dobiju novu putnu infrastrukturu koja će u mnogome olakšati kretanje stanovnika ove i okolnih ulica.
Raspisan tender za izgradnju kolovoza u Bračkoj ulici

Lokalna samouprava raspisala je juče Javni poziv za pribaljanje ponuda za izvođače radova za izgradnju kolovoza u ovoj ulici (na deonici puta od raskrsnice sa Tetovskom ulicom, do mesta gde će se formirti raskrsnica sa Pećarskom ulicom), a rok za podnošenje ponuda je do 2. septembra kada će i biti javno otvaranje pristiglih ponuda.

Kako se navodi u pozivu odluka o izvođaču trebalo bi da se donese do kraja septembra, a onda će u slučaju pozitivnog ishoda biti zaključen Ugovor i utvrđena dinamika radova na pomenutoj deonici.

Kriterijum za najidealnijeg izvođača je najniža ponuđena cena po specifikaciji pojedinačnih radova navedenih u dokumentaciji.

Kolovozna deonica je površine od 1.742,88 m2, odnosno dužine 580 metara.

Sredstva za izvođenje radova obezbeđena su preko Uprave za kapitalna ulaganja, i to u iznosu od 7,8 miliona dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 3971
Povezane vesti
Povezane teme
bračka ulica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.