Komentara: 16
Pregleda: 5321

Asfaltiranje Bračke ulice sledeće godine

11.03.2013. u 16:29h
Izvor: RTV Yueco
Stanovnici dela Bračke ulice, koja je jedna od prioriteta za asfaltiranje u gradu, počeli su sa uvlačenjem svojih ograda, za šta su odobili novčanu nadokandu, jer je njeno asfaltiranje od javnog interesa.
Asfaltiranje Bračke ulice sledeće godine

U toku je eksproprijacija dela ulice od Pećarske do Tetovske, ali kako navode u Direkciji za izgradnju grada asfaltiranje će u najboljem slučaju biti tek sledeće godine, jer se još uvek ne zna da li će se ulica asfaltirati parcijalno, ili će se čekati eksproprijacija čitave dužine Bračke ulice od 1600 metara.

Iako je papirološki ekproprijacija dela Bračke ulice velikom većinom gotova još krajem 2012. godine, stanovnici tog dela su tek dolaskom lepšeg vremena počeli sa uvlačenjem ograda, kako je regulisano detaljnim planom. Meštani koji ovde žive kažu da se nadaju da ovaj posao neće biti uzaludan i da će uskoro dobiti asfalt koji su tako dugo čekali.

Uskoro bi trebalo da bude završena kompletna eksproprijacija prvih 500 metara Bračke ulice, nakon čega bi trebalo obezbediti sredstva za dalji postupak ostatka ulice, koja je dugačka 1600 metara.

Prema planu detaljne regulacije ulica i trebalo da bude široka 16 metara, gde će osim saobraćajniće biti pešačke staze i javna zelena površina. Bračka ulica bi na taj način bila alternativni put Majšankom putu koji za sada jedini spaja Makovu Sedmicu sa centrom grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 16
Pregleda: 5321

Povezana vest

Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.