• Pregleda: 2745

Radovi na starom delu Pozorišta

Na starom delu Pozorišta u toku su radovi rekonstrukcije predviđeni četvrtom fazom, koje izvodi konzorcijum SMB gradnja.
Radovi na starom delu Pozorišta

Ovih dana predstoji izlivanje betonske ploče iznad Balske dvorane, a zatim će slediti postavljanje krovne konstrukcije.

Malterisanje će biti odloženo do povoljnijih vremenskih prilika, ali rok za izvođenje radova će biti ispoštovan, kažu u Direkciji za izgradnju grada Subotice.

Posle novogodišnjih praznika raspisaće se javna nabavka za petu fazu radova, u kojoj stari deo Pozorišta treba da bude kompletno obnovljen.

U narednoj godini Fond za kapitalna ulaganja predvideo je za subotičko Pozorište 180 miliona dinara, a očekuje se i nastavak radova na novom delu zgrade.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

7
ffilozoff Odgovori
Malterske radove ODLAZU,a postavili skele ,koje bogami kostaju ,i rizikuju se ljudski zivoti!!! Betonsku plocu ce postavljati iznad balske dvorane,a uskoro dolaze hladne kise i susnezice...KO donosi ovakve odluke-IME i PREZIME!!! A ako se plafon srusi...???
Logika i Razum Odgovori
Poštovani,
da li će i kada će neko ko je apsolutni VLADAR - Srpska napredna stranka (SNS) iskoristiti navedeno i iz Republike uputiti sredstva za Grad Suboticu, koja će pomoći da se radovi na Pozorištu okončaju što pre?

Ja sam samo običan građanin, ne izlazim odavno na izbore. Besplatno dajem ovim putem političarima (SNS) savet - ako igde možete da pokupite poene, to su vam Y krak i ovo nesrećno pozorište.

SLIKAJTE SE 100 puta kada donesete pare da se završi, evo ja ću da dođem da vas slikam i staviću vašu sliku sa pozorište u znak zahvalnosti na Facebook profil.

Aleksandar.
ffilozoff Odgovori
#logika i razum-vidi se da je iz srca komentar,dajem++++++++
Lane Odgovori
od celog leta kad svi rade, nista, oni rade u decembru, [*...*]
Vesko Odgovori
Polako napreduje i nase strpljenje, ali nama je stvarno dosta od vasih obecanja.
srgmnjdg Odgovori
super
karelia Odgovori
Dobar dan. Ne znam koliko je trebalo vremena od temelja do krova da se izgradi pozoriste. ali. Siguran sam da "renoviranje" traje znatno duze.... Logika? Nema...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.