Komentara: 21
Pregleda: 5993

Nastavlja se izgradnja Narodnog pozorišta (4. faza)

06.11.2014. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici grada Subotice i „SMB gradnje” d. o. o. iz Subotice, ovlašćenog člana konzorcijuma u čijem sastavu su i MPP „Jedinstvo” Sevojno, „Cim gas”, „Yumol”, „Rotel” i „DG company”, svi iz Subotice, potpisali su Ugovor o javnoj nabavci – nastavak adaptacije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta u Subotici - četvrta faza, stoji u saopštenju Kabineta gradonačelnika
Nastavlja se izgradnja Narodnog pozorišta (4. faza)

Radovi su ugovoreni na osnovu sprovedenog otvorenog postupka javne nabavke i saglasnosti koju je Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine dao gradu Subotici za sprovođenje postupka javne nabavke.

Konzorcijum „SMB gradnja” je, kao izvođač, na otvoreni postupak sa prethodnim obaveštenjem koji je grad Subotica, kao naručilac, sproveo na osnovu Zakona o javnim nabavkama i poziva za podnošenje ponuda za nabavku radova – nastavak adaptacije, ekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta, 13. oktobra 2014. godine dostavio ponudu koja u potpunosti ispunjava sve uslove iz konkursne dokumentacije.

Grad Subotica je u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama doneo odluku o dodeli ugovora za predmetne radove 29. oktobra 2014. godine. Vrednost ugovorenih radova iznosi 70.643.564,84 dinara, bez PDV-a, odnosno 84.772.277, 81 dinara sa PDV-om.

Rok za izvođenje radova je 140 dana (rok ne može biti duži od 150 kalendarskih dana), računajući od dana uvođenja u posao. U dogovoru sa izvođačem, radovi bi trebalo da počnu 17. novembra 2014. godine.

U okviru četvrte faze radova na nastavku adaptacije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta u Subotici, predviđeno je da se urade radovi na izgradnji i pokrivanju krova, spoljašnja stolarija, radovi na fasadi i deo zanatskih radova, na starom delu objekta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 5993
Povezane vesti
Povezane teme
Narodno pozorište rekonstrukcija pozorišta
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.