Komentara: 1
Pregleda: 4956

Radovi na Autodepou se bliže kraju

13.12.2011. u 16:06h
Izvor: RTV Yueco
Radovi na Autodepou se bliže kraju

U toku su radovi na izgradnji autodepoa na Prozivci. Novi parkinzi za putnički i teretni saobraćaj se grade na površini od 2,17 hektara. Investicija košta oko 14 miliona dinara, a biće izgrađeno oko 100 parking mesta.

Većina stanovnika Prozivke smatra da je potrebno da se izgradi jedan takav parking, gde će im automobili biti sigurni. Učestale su krađe i oštećenja automobila kažu stanovnici naselja.

U planu je da se izgradi 60 parking mesta za teretna vozila i 50 parking mesta za putnička vozila. Zemljani radovi se završavaju, rasveta se postavlja i narednih dana bi trebalo da se postave kablovi i betonski stubovi.

Radovi na Autodepou bi trebalo da budu zavšeni do kraja januara naredne godine. Pored novih parkinga na Autodepu izgrađeno je i preko 100 novih parking mesta u koje je uloženo 10 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4956
Povezane teme

Subotica prozivka

prozivka

autodepo subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.