Komentara: 65
Pregleda: 8383

Radmilo Todosijević kandidat za gradonačelnika

24.03.2016. u 14:18h > 16:09
Izvor: Subotica.com
Kandidat za gradonačelnika Subotice ispred Socijalističke partije Srbije biće prof. dr Radmilo Todosijević. Dok će na republičkim i pokrajinskim izborima kolicija SPS-JS-KP biti pod rednim brojem 3, na lokalnim izborima biće pod rednim brojem 5. Nosilac liste za lokalne izbore je Nebojša Crnogorac.
Radmilo Todosijević kandidat za gradonačelnika

- SPS će biti prva partija koja će potpisivati ugovore sa građanima jer je krajnje vreme da se u Subotici građani pitaju ne samo pre, nego i posle izbora i da se ono što im se obećava ostvari – naglasio je Slobodan Vojinović na današnjoj konferenciji za medije. - Obići ćemo mesne zajednice i sa građanima razgovarati o konkretnim problemima, koji će se morati rešavati. Nećemo da pričamo da smo najbolji, nego da smo najmanje loši.

Radmilo Todosijević izneo je deo programa koji bi se realizovao ukoliko bi on postao prvi čovek grada.

- Nema tog pobednika koga nije pobedila pobeda i proglašavati pobednika unapred nema smisla – poručio je Todosijević a potom i predočio potencijalna ulaganja u industruju, poljoprivredu...

Nosilac liste Nebojša Crnogorac istakao je da je na listi koalicije oko SPS-a veliki broj mladih i obrazovanih ljudi, ali i iskusnih političara.

- Ono što niko u Subotici nije uradio, mi smo uradili, pročistili smo i reformisali svoje redove i sada su tu ljudi koji imaju energiju da učine da Subotica bude bolja – dodao je Crnogorac. - Još jednom naglašavam da naši kadrovi nisu u „Toplani“ i „Subotica gasu“, za nevolje građana sa ovim preduzećima odgovorni su drugi ljudi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 dana
Komentara: 65
Pregleda: 8383
Povezane teme

sps subotica

socijalistička partija srbije

lokalni izbori subotica

lokalni izbori u subotici

Slobodan Vojinović

radmilo todosijević

nebojša crnogorac

lokalni izbori 2016

izbori 2016

izbori za skupštinu grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.