Komentara: 37
Pregleda: 6862

SPS: Saosećamo se sa građanima, ali...

02.03.2016. u 16:38h
Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Saopštenje Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Subotica prenosimo u celosti.
SPS: Saosećamo se sa građanima, ali...

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Subotici nije adresa na koju Subotičani treba da se obraćaju da bi iskazali svoje nezadovoljstvo radom direktora JKP Toplana Subotica i JKP Subotica-gas i visokim računima koje su za njihove usluge dobili. Socijalisti saosećaju sa revoltiranim građanima, ali napominju da za stranačko zapošljavanje ni direktora ovih preduzeća, a ni svih drugih nisu odgovorni.

Gradska organizacija SPS ostaje građanska opcija i u svojim redovima ima mlade, stručne, nekompromitovane i iskusne ljude različite vere i nacije, a iznad svega čestite, koji se ne rukovode isključivo ličnim interesima. Sa takvima smo na vreme raščistili i oni više nisu naša briga, nego briga onih političkih partija koje su im ukazale poverenje i omogućile da nestručno upravljaju gradskim resursima.

Gradski odbor SPS u Subotici poziva gradonačelnika i čelnike partija koje upravljaju našim gradom, a to su Savez vojvođanskih Mađara, Srpska napredna stranka i Pokret socijalista da preuzmu odgovornost za poslovanje gradskih preduzeća, što podrazumeva i punu političku odgovornost, jer je osnovni cilj svake gradske uprave da građani budu zadovoljni komunalnim uslugama koje im grad pruža.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 37
Pregleda: 6862
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

sps subotica

socijalistička partija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.