Komentara: 11
Pregleda: 6910

Radio Subotica pred prodajom?

05.09.2016. u 16:10h
Izvor: Subotica.com
Radio Subotica pred prodajom?

U subotičkoj javnosti se već neko vreme može čuti da je preduzeće „VTV Comnet doo“, u okviru koga posluje TV Subotica zainteresovano za kupovinu Radio Subotice. Tu informaciju danas je potvrdio i Vladan Stefanović, direktor ove subotičke televizije.

- Preduzeće u čijem sklopu je TV Subotica za sada ima još tri televizije u Vojvodini i planira da svoju mrežu proširi na još TV i radio stanica. Sa tog aspekta Radio Subotica nam je interesantna i stupili smo u kontakt sa ljudima koji imaju besplatne akcije – objašnjava Vladan Stefanović. - Međutim, menadžment radija obavestio je akcionare da su obaveze ove medijske kuće za prvih šest meseci ove godine bile oko pet miliona dinara, a do septembra su one najverovatnije još narasle. To je zaista veliki iznos, prelazi vrednost samog radija i ništa konkretno ne mogu reći dok ne vidimo stvarnu visinu i strukturu tih dugova. Interesovanje postoji, ali moramo da vidimo kakva je zaista situacija.

Podsetimo, vrednost Radio Subotice, procenjena je na 4,85 miliona dinara, odnosno nešto više od 40 hiljada evra, ali zainteresovanih kupaca nije bilo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 6910

Povezana vest

Povezane teme

Radio Subotica

privatizacija radio subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.