Komentara: 31
Pregleda: 3272

Radikali osuđuju poskupljenja komunalnih usluga u Subotici

26.09.2014. u 12:33h
Izvor: Subotica.com
U današnjem saopštenju Okružnog odbora Srpske radikalne stranke stoji da ova organizacija osuđuje najnoviji set odluka o poskupljenju komunalnih usluga od 5,5% što po njihovim rečima predstavlja veliki teret na leđa građana u trenutku smanjenja penzija i plata i predstavlja još jedan dokaz da se najmanje vodi računa o interesu samih građana.
Radikali osuđuju poskupljenja komunalnih usluga u Subotici

U nastavku saopštenja radikali se pitaju kako je moguće da su odbornici bez ikakve rasprave mogli da dignu ruke i glasaju za ove odluke kada znaju u kolikoj teškoj ekonomskoj situaciji se nalazi narod.

"Dozvoljeno je poskupljenje usluga preduzeća Subotica - transa i karta će za gradski prevoz sada iznosti od 90 do 100 dinara dok je u Novom Sadu 55 dinara što je ogromna razlika. Da li to ide u takozvanom pravcu podizanja kvaliteta usluga samog preduzeća? Podsećamo da smo građane upozoravali na vreme na sve ovo, i opet kažemo da pamte i da svojim glasovima nesposobnu vlast kazne na narednim izborima." - stoji na kraju saopštenja OO Srpske radikalne stranke

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 3272

Povezane vesti

Povezane teme

srpska radikalna stranka

cene komunalnih usluga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.