Komentara: 8
Pregleda: 16044

Prvomajski praznici - šta, gde, kada?

01.05.2017. u 10:58h
Izvor: Subotica.com
Naredna dva dana obeležava se međunarodni praznik rada koji se u Srbiji proslavlja kao državni praznik pa je u skladu sa tim organizovan rad javnih preduzeća i ustanova, a u skladu sa prilikom tradicionalni Prvomajski uranak na Paliću uz obiilje sadržaja u naredna dva dana.
Prvomajski praznici - šta, gde, kada?

Ukoliko ste propustili informaciju kako je organizovan rad javnih preduzeća i ustanova u narednim danima, možete se informisati kroz povezanu vest "Radno vreme tokom Prvomajskih praznika". Za sve one koji prvi i drugi maj planiraju da provedu na Paliću, ponovićemo program Prvomajskog uranka koji je ušao u poslednja dva dana.

Gradski savez "Sport za sve" već 42. put povodom Prvomajskih praznika danas organizuje sportsko rekreativnu manifestaciju "Trimbi" koja podrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od starta (Subotica) do cilja (Palić). Start je do 11 časova ispred "Jadrana". Više o ovome u povezanoj vesti.

Na Paliću nastavlja da radi luna park, u Zoo vrtu biće dosta dešavanja, na jezeru biće održana  jedriličarska regata, a uz obalu tradicionalno biće velika ponuda zabavnog sadržaja, suvenira, hrane i pića.

U utorak, po 15. put na prostoru četvrte Mini Jugoslavije biće obeležen 2. maj, koji će tradicionalno okupiti brojne jugonostalgičare iz Subotice i regiona.

Prognoza vremena za naredna dva dana je takva da se danas prepodne očekuje oblačno vreme, poslepodne razvedravanje i većim delom sunčano, dok će sutra vreme biti mnogo stabilnije i prigodnije mesecu maju.

Ukoliko želite da proverite šta se dešava i kakvo je stanje uz obalu jezera Palić, možete to učiniti preko naše kamere "Palić - šetalište uz jezero".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 16044

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

prvomajski praznici

Prvomajski uranak

prvomajski trimbl

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.