Komentara: 8
Pregleda: 19742
Foto

Proslava kompanije Gordon - Calzedonia

28.06.2015. u 23:51h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji kompanije “Gordon” iz Subotice, člana ”Calzedonia” grupe, u subotu 27.6.2015. godine, održan je međunarodni turnir u odbojci, koji je praćen proslavom u krugu fabrike u Industrijskoj zoni “Mali Bajmok”.
Proslava kompanije Gordon - Calzedonia

Na turniru su učestvovale ekipe iz Bugarske, Rumunije i Srbije, gde italijanska “Calzedonia” ima izgrađene proizvodne pogone. U Hali sportova u 9 časova su počele kvalifikacione utakmice sa 4 prijavljena tima, da bi se na kraju u finalu našle dve ekipe koje su se najbolje pokazale: “Gordon” iz Subotice i “Fiorano” iz Sombora. Prvo mesto je osvojila ekipa “Fiorana” iz Sombora, na drugo mesto se plasirao tim subotičkog “Gordona”, dok je treće mesto zauzeo “Zally” iz Bugarske.

Osnovni cilj ovog dešavanja je bio širenje duha tima i saradnje kroz igru i zabavu. Ekipe su formirali ljudi koji zajedno rade te i na poslu predstavljaju svojevrstan "tim". Ne postoji sportska igra koja više naglašava i razvija osećanje pripadnosti, timski duh, timsko rešavanje problema, nego odbojka, a to su ujedno i glavni principi poslovanja “Calzedonia” grupe. Kolektivna igra poput odbojke, pruža dovoljno prostora za samopotvrđivanje i mogućnost pozitivnog transfera na ostale segmente života i rada.

Proslava kompanije Gordon - Calzedonia

U nastavku celodnevnog programa sledila je proslava u večernjim satima, na koju su svi zaposleni “Gordona” bili pozvani da zajedno sa gostima i kolegama iz drugih mesta i zemalja proslave uspeh turnira. Svi prisutni su mogli da uživaju u gostoprimstvu “Gordona” uz odličnu muziku, ukusnu hranu i predivan vatromet. U sklopu proslave su dodeljene nagrade svim učesnicima. Iako svako takmičenje podrazumeva proglašenje pobednika, osnovna poruka je bila da je najvažnije učestvovati, pri čemu svi učesnici treba da se osećaju kao pobednici.

U Srbiji “Calzedonia” ima dva izgrađena proizvodna pogona, i to u Somboru i u Subotici. “Fiorano” iz Sombora postoji već 6 godina i trenutno zapošljava više od 1.600 ljudi. Najmlađi član grupacije je “Gordon”, koji se nalazi u Industrijskoj zoni u Subotici, posluje od oktobra 2013. godine, trenutno ima više od 800 zaposlenih ali je i dalje u jeku zapošljavanja.

Fotografije sa oba navedena događaja možete videti u povezanim albumima.

Izvor: Subotica.com

Turnir u odbojci u organizaciji Gordon - Calzedonia

Turnir u odbojci u organizaciji Gordon - Calzedonia Turnir u odbojci u organizaciji Gordon - Calzedonia Turnir u odbojci u organizaciji Gordon - Calzedonia Turnir u odbojci u organizaciji Gordon - Calzedonia Turnir u odbojci u organizaciji Gordon - Calzedonia Turnir u odbojci u organizaciji Gordon - Calzedonia Turnir u odbojci u organizaciji Gordon - Calzedonia Turnir u odbojci u organizaciji Gordon - Calzedonia
Pogledaj ostale fotografije

Proslava kompanije Gordon - Calzedonia

Proslava kompanije Gordon - Calzedonia Proslava kompanije Gordon - Calzedonia Proslava kompanije Gordon - Calzedonia Proslava kompanije Gordon - Calzedonia Proslava kompanije Gordon - Calzedonia Proslava kompanije Gordon - Calzedonia Proslava kompanije Gordon - Calzedonia Proslava kompanije Gordon - Calzedonia
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 19742
Povezane teme

calcedonia

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.