Komentara: 33
Pregleda: 20358

Proslava Dana grada uz Sašu Matića, mađarski bend "Piramis" i Subotički simfonijski orkestar

14.08.2023. u 22:00h
Izvor: Subotica.com
Subotica će i ove godine u okviru proslave Dana grada imati svečani program ispunjen zabavnim, kulturno-umetničkim i edukativnim i sportskim sadržajem, a glavni deo muzičke zabave već sada je poznat.
Proslava Dana grada uz Sašu Matića, mađarski bend "Piramis" i Subotički simfonijski orkestar

Kako Subotica.com saznaje, glavna muzička atrakcija u centru Subotice 1. septembra biće pevač domaće, većinom autorske zabavne muzike, regionalna estradna zvezda - Saša Matić.

Autor i izvođač Saša Matić približava se jubileju dve i po decenije uspešnog scenskog postojanja. Gotovo svaka njegova pesma je hit, publika pada u sevdah kada ga sluša, a za njegov koncert se traži i karta više. Pred Subotičanima će ovaj put nastupiti na otvorenoj sceni, u srcu grada. Jedan od naslušanijih pevača u žanru zabavne muzike tokom svoje bogate karijere proizveo je i utkao u balkansku muzičku scenu brojne hitove kao što su "Sto svirača", "Milo moje", "Lagala je grade", "Samo ovu noć", "Nađi novu ljubav", "Ne znam ja muški da poginem", "Poklonite mi nju za rođendan", "Anđeo čuvar" i svakako "Kad ljubav zakasni" koji mu je otvorio širom vrata estrade.

U okviru višednevne proslave, u okviru muzičkog programa, obezbeđen je nastup mađarskog rok benda "Piramis" (2. septembar), jednog od najpopularnijih sastava tvrdog zvuka kod naših severnih komšija, koji postoji od 1975, godine i iza sebe ima brojne veoma posećene i energične nastupe.

Za nastup gore navedenih izvođača iz gradskog budžeta izdvojeno je 2,5 miliona dinara.

U bloku klasične muzike koncert će 31. avgusta tradicionalno održati Subotički simfonijski orkestar, sa sjajnim tenorima, pod upravom profesora violine Miloša Nikolića.

Kompletan program koji je Organizacioni odbor pripremio očekuje se da bude predstavljen u narednim danima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 4 dana
Komentara: 33
Pregleda: 20358

Povezana vest

Povezane teme

dan grada

proslava dana subotice

proslava dana grada

saša matić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.