Komentara: 8
Pregleda: 4225

Proširenje Metohijske ulice

12.04.2012. u 18:26h
Izvor: RTV Yueco
Počeli su radovi na proširenju i ojačanju Metohijske ulice u Mesnoj zajednici Novo selo. Radovi će se raditi u dužini od 530 metara, a investicija košta 11,5 miliona dinara. Ulica se proširuje u skladu sa Generalnim urbanističkim planom Subotice.
Proširenje Metohijske ulice

Stanovnici Metohijske ulice nisu zadovoljni što su videli mašine.Traže da se prvo izgradi kanalizaciona mreža.Sa druge strane, se plaše da kada se proširi ulica da će tuda da prolazi teretni saobraćaj i da će biti ugrožena bezbednost dece, jer se u blizini nalazi škola.

U Direkciji za izgradnju grada objašnjavaju da kada se završe radovi na proširenju ulica će da povezuje Bajski i Karađorđev put. Kada se završe ovi radovi ništa ne predstavlja problem da se kasnije izgradi i kanalizaciona mreže.

Radovi bi trebalo da budu završeni za mesec dana, a izvođač radova je kompanija "Vojput". Investicija košta 11,5 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 4225
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

vojput

mz novo selo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.