Komentara: 11
Pregleda: 32085

Pronađen Vuk Čelebić, nepovređen

16.12.2019. u 19:49h
Izvor: Subotica.com
Tokom popodneva, oko 16,30 časova, pronađen je 33-godišnjak iz Bačke Topole, kojeg je porodica tražila od 10. decembra. Posle šest dana Vuk je, nepovređen, ponovo sa porodicom. Za sada nije poznato više detalja.
Pronađen Vuk Čelebić, nepovređen

Podsetimo, tridesetrogodišnji muškarac iz Bačke Topole, Vuk Čelebić, nestao je u tom mestu u utorak, tri dana kasnije zvanično je prijavljen nestanak, kada se u potragu uključila i policija. Vuk je to jutro otišao od kuće, bez telefona i ličnih dokumenata, što je dodatno unelo misteriju u njegov nestanak.

Tokom prethodnih nekoliko dana policija i porodica su dobili nekoliko tragova, odnosno indikacija gde bi mogao biti Vuk, ali pronađen je tek danas tokom poslepodneva, što nam je potvrđeno u Policijskoj upravi Subotica. Za sada nije poznato više informacija osim da 33-godišnjak nema povrede i da se dobro oseća.

Porodica se zahvalila svima na pomoći, posebno policiji i građanima koji su delili informaciju o Vukovom nestanku po društvenim mrežama i u medijima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 32085

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.