Komentara: 39
Pregleda: 48391

PRONAĐEN 15-godišnji M.K.

12.04.2018. u 10:38h > 15:01
Izvor: Subotica.com
Kako saznajemo M.K. je tokom prepodneva vraćen u porodični dom. Sa dečakom je sve u redu, nije bila otmica, niti je bilo nekakvog nasilja. Roditelji se zahvaljuju svima koji su bili aktivno uključeni u potragu ili bilo kako doprineli da se Mario vrati kući.
PRONAĐEN 15-godišnji M.K.

Nezvanično saznajemo da je dečak zapažen (prepoznat) dok se vozio ulicom 51. divizije, te da su ga građani zadržali do dolaska policije, koja ga je odvezla do kuće. Po rečima očevidaca dečak je delovao umorno i uplašeno. Pravi razlozi njegovog skoro 24-časovnog nestanka verovatno će ostati u krugu porodice.

Da podsetimo, nestanak 15-godišnjeg M.K. (2003) prijavljen je Policijskoj upravi Subotici u sredu, 11. aprila, u 21:40 časova. U opisu je navedeno da je dečak visok 150 centimetara, težak oko 50 kilograma, smeđe kuštrave kose i plavih očiju.

Poslednji put je viđen u sredu ranije poslepodne, oko 13 časova, kako vozi bicikl na Makovoj sedmici. Po poslednjim informacijama navodi se da je na sebi imao plavu sportsku jaknu, tamno plavu trenerku i crne patike.

Za dečaka kažu da nikada ranije nije odlazio od kuće, kao i da nije bio problematičan.

Po informacijama koje smo dobili iz Policijske uprave Subotica, od momenta prijave počela je intenzivna potraga za dečakom, u saradnji sa roditeljima i prijateljima nestalog. Tom prilikom zamoljeni su svi koji imaju više detalja koji mogu da dovedu do lociranja dečaka da informacije što pre dostave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj 192. Ispostavilo se da ga je primetio jedan od sugrađana, po opisu i slici koji su kružili internetom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 nedelju
Komentara: 39
Pregleda: 48391
Povezane teme

nestala osoba

nestao dečak

potraga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.