Komentara: 0
Pregleda: 5147

Promena trase na liniji 6 i međumesnim linijama koje saobraćaju kroz naselje Palić

16.03.2022. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
Od danas do 25. marta, odnosno do završetka radova na pružnom prelazu u naselju Palić, doći će do izmene na svim linijama koje saobraćaju u tom pravcu, saopšteno je iz JP "Subotica-trans". Navedeni vremenski period koji je predviđen za realizaciju radova može biti produžen, a o tome će javnost biti blagovremeno obaveštena.
Promena trase na liniji 6 i međumesnim linijama koje saobraćaju kroz naselje Palić

Linija 6 iz pravca grada će saobraćati do raskrsnice Horgoškog puta sa Zelengorskom ulicom. Ova lokacija će biti krajnje i početno stajalište na liniji 6 i biće obeležena mobilnim znakom za autobusko stajalište. Vreme polaska ka gradu sa ove lokacije biće pomereno 7 minuta kasnije u odnosu na redovno vreme polaska sa Vikend naselja.

Međumesne linije će saobraćati u skladu sa postavljenom privremenom saobraćajnom signalizacijom kojom je određen obilazni put oko zone radova. U odlasku, odnosno iz pravca grada ka Horgošu autobusi će saobraćati Dubrovačkom ulicom, potom će skretati desno u Pulsku, odakle će skretati u Atile Jožefa, potom koristeći Lopudsku ulicu će se vraćati na redovnu trasu. U odlaznom smeru van upotrebe će biti autobusko stajalište "Palić centar" .

U povratku, odnosno iz pravca Horgoša, autobusi će saobraćati Ulicom Prežihova Voranca do pružnog prelaza gde će skretati levo i preko Pulske ulice i Ulice Bele Bartoka voziti do Zelengorske. U ovoj ulici će skretati desno i uključiti se na Dubrovačku ulicu nakon čega će se vratiti na redovnu trasu. U povratnom smeru van upotrebe će biti stajalište "Palić centar". 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 5147

Povezana vest

Povezane teme

gradski prevoz

jp subotica-trans

promena trase gradskog autobusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.