Komentara: 2
Pregleda: 5769

Prolećni vašar baštenskog cveća "Garden flora" od 25. do 28. aprila

23.04.2019. u 13:19h
Izvor: Subotica.com
Regionalna izložba i vašar baštenskog cveća i sadnica "Garden Flora" održaće se od 25. do 28. aprila, na malom šetališu Trga republike. Više od 20 proizvođača cveća izložiće bogatu i šarenu ponudu na štandovima, a prema rečima organizatora, posetioce očekuje i nekoliko novina.
Prolećni vašar baštenskog cveća "Garden flora" od 25. do 28. aprila

Manifestacija "Garden Flora" održava se po 11. put, a osim bogate ponude baštenskog cveća i sadnica po pristupačnim cenama, u ponudi će se naći začinsko cveće i razni suplementi za bašte.

- Proizvođači sa žarom iščekuju ovu sada već tradicionalnu manifestaciju, ne samo zbog prodaje, nego i zbog susreta da dugogodišnjim kupcima. Za njih je ovaj vašar više od trgovine, jer mogu da razmenjuju iskustva sa svojim kupcima, da im ponude savet kako da uzgajaju cveće, da održavaju svoje bašte, koje sorte sveća idu zajednu, gde da ih nabave i mnoge druge informacije - kaže Arpad Kiš, ispred Udruženja seljaka Subotica.

Otvaranje manifestacije zakazano je za četvrtak, 25. april, u 12 časova, a očekuje se učešće više od 20 proizvođača cveća, nekoliko predstavnika starih zanata i prateće opreme hortikulture, kao i izlagači kraft piva, što je takođe novina.

- Mislim da ćemo ovoga puta imati najveću ponudu do sada, jer ćemo imati najveći broj izlagača iz celog severnog regiona Vojvodine, odnosno Subotice, Kanjiže, Bačke Topole, Sente, Bajše i drugih mesta, tako da nam polako postaje mali prostor koji smo predvideli. Trudimo se da zadržimo naš prepoznatljiv stil i mislim da će, kao i svake godine, biti zanimljivo i da će biti jako lepa i velika ponuda - poručuje Kiš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5769

Povezana vest

Povezane teme

cveće

sajam cveća

regionalna izložba cveća

udruženje seljaka subotice

garden flora

izložba i vašar cveća i bašte

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.