Komentara: 3
Pregleda: 2250

Program zemljišta usvojen i na Gradskom veću

13.06.2014. u 17:25h
Izvor: RTV Yueco
Nakon što je juče Uprava za zemljište Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine dala je saglasnost na Predlog godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja državnog poljoprivrednog zemljišta za ovu godinu, program je usvojilo i Gradsko veće na današnjoj sednici.
Program zemljišta usvojen i na Gradskom veću

Očekuje se da će se Program naći pred odbornicima Skupštine grada već u ponedeljak, 16. juna. Osim ove odluke, veće je na današnjoj sednici usvojilo i predlog rešenja po kojem će Slobodan Milošev i u narednih šest meseci bići vršilac dužnosti direktora JKP Čistoća i zelenilo, dok se za direktorku Likovnog susreta za mandatni period od četiri godine predlaže dosadašnja VD direktorka Nela Tonković. I o ovim predlozima će se izjasniti odbornici Skupštine grada.

Veće je takođe donelo zaključak o ustupanju državine Srpskoj pravoslavnoj crkvi, kao i predloga Rešenja o obrazovanju Saveta za zaštitu i vrednovanje kulturnog i nepokretnog nasleđa Grada Subotice, koji je upućen Skupštini grada na donošenje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2250
Povezane teme

Skupština grada Subotice

gradsko veće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.