Komentara: 4
Pregleda: 2612

Priznanje za bajmočki turnir u basketu 3x3

03.01.2019. u 13:52h
Izvor: Subotica.com
Košarkaški savez Srbije (KSS) u saradnji sa nacionalnim sportskim savezom 3x3 basket iz Kragujevca, organizovao je svečani novogodišnji koktel prilikom koga su uručena priznanja najuspešnijim organizatorima turnira u 2018. godini.
Priznanje za bajmočki turnir u basketu 3x3

Koktel u Kragujevcu je organizovan kako bi se izrazila velika zahvalnost organizatorima turnira 3x3 u istorijskoj 2018. godini. Organizatorima su se obratili Dejan Tomašević, generalni sekretar KSS i Boško Adžić, koordinator 3x3 takmičenja u Srbije.

- Ono što je savez osmislio kao sistem takmičenja, upravo su lokalni organizatori sproveli i bez njih srpski 3x3 tur ne bi bio na vrhunskom nivou kakav je bio u 2018. - rekao je Tomašević.

Podsetimo, tokom 2018. godine učenici Ekonomske škole "Bosa Milićević" iz Subotice su postali državni prvaci u kategoriji srednjoškolaca, seniorska ekipa Srbije 3x3 postala je Svetski prvak na Filipinama, a ekipa "Novi Sad - Al Wahda" je isto to uradila u Pekingu u klupskoj konkurenciji. 

Ne treba zaboraviti ni ekipu "Subotica 3x3" koja je sredinom avgusta postala vicešampion Srbije u basketu 3 na 3. Okosnicu ove ekipe činili su momci koji su prestavljali Srbiju Svetskom prvenstvu u basketu za učenike srednjih škola - Njegoš Milović, Dušan Simjanovski i Srđan Kopunović, a kojima se pridružio još jedan Subotičanin - Stefan Bjelić.

Priznanje za bajmočki turnir u basketu 3x3

Zahvalnicu u ime organizatora i MZ "Bajmok" iz ruku Dejana Tomaševića primio je Aleksandar Lero, iz organizacionog odbora turnira u Bajmoku.

- S obzirom da je prošlogodišnji svim učesnicima ostao u lepom sećanju po odličnoj organizaciji, toploj dobrodošlici svih učesnika i druženju uz zajedničku večeru i muziku do duboko u noć, želja nacionalnih saveza je da se i u 2019. u Bajmoku organizuje turnir u basketu - rekao je Lero

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2612
Povezane teme

basket

turnir u basketu

basket 3x3

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.