Komentara: 6
Pregleda: 3658

Prikupljena sredstva za lečenje Andree Mudrić

29.04.2021. u 15:46h
Izvor: Subotica.com
Prikupljena sredstva za lečenje Andree Mudrić

Naša sugrađanka, Andrea Mudrić, obradovala je jutros svoje prijatelje na Fejsbuku i sve one koji su joj pomagali i pružali podršku sve ove godine, a posebno poslednjih 6 meseci kada je krenula u akciju da za kratko vreme prikupi 99 hiljada evra za operaciju i da krene da živi svoj san.

- Zahvaljujući vama, dragim, divnim i humanim ljudima, koji ste uz mene, od početka moje borhe novac je prikupljen! - presrećna je Andrea. - Ovo je dokaz da ništa nije nemoguće kada se složimo! Dali ste sve od sebe, svaki sms, poklon za sms, licitacije, uplate.. Moralna podrška, sve ovo cenim i poštujem i neizmerno sam zahvalna!

VELIKA NADA - Operacija se vrši na Tajlandu ugradnjom stimulatora, malog aparata, pored kičme i omogućava hod jednog dana, s obzirom na to da se uvlači u kičmenu moždinu i tako šalje impulse u povređeni deo kičme.

Andreu sada čeka operacija i oporavak, da bude uporna, odlučna i optimistična kao što je bila sve ove godine kako bi što pre stala na svoje noge.

- Posle šest godina borbe, napokon, da i ja srećno mogu da slavim Uskrs i pamtim da smo uspeli u ovoj mojoj borbi. Srećan Uskrs svima koji slave, i sve najlepše, od srca, od moje majke, moje dece i moga brata, koji su mi bili  najveća podrška u svemu! - poručuje Andrea.

Sve ove godine Andrea je istraživala i tražila načine kako može ponovo da stane na noge. Jedino što joj je bilo preostalo je da se bori, za sebe i za svoje dve devojčice, koje sa njom dele veliku želju, da zajedno prošetaju svojom rodnom Suboticom. Pokušavala je da napravi najbolju moguću odluku, u skladu sa mogućnostima. Bile su varijante za oporavak, nimalo jeftine, i Andrea je vagala, pa tražila pomoć humanih ljudi, ali nikada nije zaboravila da i sama apeluje za nekoga, jer ona sama vrlo dobro razume tu muku, kada žarko želiš a nije lako da dođeš do toga

Podsetimo, Andrea je 2015. godine doživela tešku saobraćajnu nezgodu. Kao suvozač na motoru, u sudaru sa automobilom zadobila je ozbiljnu povredu kičme. Hospitalizovana je na VMA, gde joj je u kičmu ugrađen stabilizator na šestom i sedmom pršljenu, ali kao posledica je ostalo oštećenje zbog koga Andrea od grudi na dole ne oseća ništa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3658

Povezane vesti

Povezane teme

andrea mudrić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.