Komentara: 0
Pregleda: 3295

Pomozimo Andrei da prohoda - još malo je potrebno da sakupi za operaciju, a vreme neumitno teče...

21.04.2021. u 16:19h
Izvor: RTS
Nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživela 2015. godine, Subotičanka Adrea Mudrić je ostala nepokretna zbog teške povrede kičme. Nadu za izlečenje pronašla je na klinici na Tajlandu i ta operacija košta 100.000 dolara. Humanitarna akcija je u toku, ali vremena je sve manje, jer se datum zakazane intervencije približava.
Pomozimo Andrei da prohoda - još malo je potrebno da sakupi za operaciju, a vreme neumitno teče...

Andrei ćemo najbrže pomoći ako pošaljemo SMS poruku sa sadržajem 226 i pošaljemo na broj 3030 fonadacije "Budi human".

- Vreme je važno jer imam devet dana do 1. maja da sakupim još 20.000 evra. Operacija se vrši na Tajlandu ugradnjom stimulatora, malog aparata, pored kičme i omugaćava hod jednog dana pošto se uvlači u kičmenu moždinu i tako šalje impulse u povređeni deo kičme - kaže Andrea.

Pomozimo Andrei da prohoda - još malo je potrebno da sakupi za operaciju, a vreme neumitno teče...Pomozimo Andrei da prohoda - još malo je potrebno da sakupi za operaciju, a vreme neumitno teče...

Dodaje da humanitarna akcija ide u dobrom pravcu i da je pored fondacije "Budi human" aktivna i u vojvođanskoj humanitarnoj grupi.

- Dosta ljudi mi pomaže i stavljaju stvari na licitacije i sav prihod ide na moj račun - ističe Andrea Mudrić.

Po njenim rečima Marina Minić iz Koteža je bila prva osoba iz Srbije koja je otišla na ovaj zahvat na Tajland i uspešno se oporavlja od operacije.

Pomozimo Andrei da prohoda - još malo je potrebno da sakupi za operaciju, a vreme neumitno teče...

Dodaje da vredno vežba jer mišići moraju da ostanu u dobroj formi i da je na Tajlandu čekaju i operacija i rehabilitacija i mora da bude spremna.

- Želim da se zahvalim svima koji su mi do sada pomagali i koji će mi tek pomoći. Vaš SMS meni će mnogo značiti - poručuje naša sugrađanka.

Izvor: RTS
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3295

Povezana vest

Povezane teme

andrea mudrić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.