• Pregleda: 2626

Prezentacija predaje elektronskih M4 prijava

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje i Regionalna privredna komora Subotica, u cilju upoznavanja sa mogućnostima i prednostima elektronske dostave prijava M4 za poslodavce u utorak organizuju prezentaciju sistema.
Prezentacija predaje elektronskih M4 prijava

Poslodavcima je omogućeno da elektronski dostave prijavu M4 za zaposlene za 2015. godinu preko elektronskog servisa Fonda PIO, bez obaveze dolaska na šalter Fonda i bez dostavljanja finansijske dokumentacije, čime je obezbeđena efikasna, jednostavna i brza realizacija ove zakonske obaveze.

Prezentacija će se održati sutra, 22. marta sa početkom u 11 časova, u velikoj sali Regionalne privredne komore Subotica (Senćanski put 15/II).

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
sloba958 Odgovori
Da vidimo i to
lakumity Odgovori
Džabe vam to kad polovina drži radnike na crno.
tetka Odgovori
Šta će biti sa gospodom koja su taj posao radila. Možda će se ubrzati rad na šalterima za izradu zdravstvenih knjižica i izdavanju potvrda !!!!!!!????????
Vesko Odgovori
Zaista napredno, samo mnogi tj. vecina nazaduje sa poslovima i platama. Da li kompjuter moze
prepoznati partijsko zaposljavanje tj. prijavu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.