Komentara: 0
Pregleda: 4518

Pregled sportskih dešavanja za vikend

08.10.2012. u 12:14h
Velika pobeda FK "Spartak Zlatibor voda", pobeda ŽFK "Spartak", poraz košarkaša KK "Spartak", pobeda rukometaša RK "Spartak Vojput" i poraz stonotenisera - mnogo bi se reći većinski uspešan sportski vikend za subotičke klubove.
Pregled sportskih dešavanja za vikend

Pored ubedljive pobede fudbalera Spartaka protiv favorizovane Crvene zvezde, FK "Spartak Zlatibor voda" je pred dvonedeljnu pauzu izborio važnu pobedu i važne bodove. Spartak posle 8 kola ima 8 bodova i trenutno je na 12. mestu Jelen superlige. U naredna dva kola, posle dve nedelje pauze, Spartaku slede dva gostovanja, u Smederevu i u Kuli.

Derbi pripao golubicama! ŽFK Napredak - Spartak 0:4

Derbi šestog kola Prve lige za dame pripao je igračicama ŽFK Spartak!Uspele su subotičanke da se suprotstave jakom protivniku koji je do kraja prvog poluvremena bio samo na minus gol zaostatka. Međutim u drugom poluvremenu subotičanke su zaigrale mnogo bolje i čvršće što je rezultovalo sa još tri gola u mreži igračica Napredka. Na kraju zaslužena pobeda plavih golubica od 4:0.

Ovom pobedom izabranice Borisa Arsića osamostalile su se u vrhu tabele i sada imaju tri boda viška od prvog pratioca ekipe Napredka. U sledećem kolu plave golubice dočekuju ekipu Šabca.

Poraz košarkaša Spartaka na startu nove sezone

Košarkaši Spartaka u prvom kolu Druge lige Srbije, poraženi su na startu na gostovanju u Kruševcu, Napredak - Spartak 54:51, po četvrtinama (10:15,19:7,8:14,17:15).U sledećem kolu subotički košarkaši dočekuju ekipu Mladosti iz Čačka.

Treća pobeda rukometaša Spartak Vojputa

Rukometaši Spartak Vojputa zabeležili su i svoju treću pobedu u nastavku Prve lige grupa Sever, Proleter - Spartak Vojput 15:21.Ovom pobedom subotički rukometaši zauzimaju prvu poziciju sa šest osvojenih bodova.U sledećem kolu izabranici Branislava Zeljkovića dočekuju ekipu ŽSK iz Žablja.

Stonoteniseri Spartaka poraženi u Požarevcu

Stonoteniseri Spartaka u velikoj borbi u Požarevcu poraženi su od domaće ekipe rezultatom 4:2.Rezultati: Klajić - Kostadinovič 0:3, Fišer - Takarič 3:2, Dan - Grbić 3:1, Klajić - Takarič 3:2, Dan - Kostadinović 2:3, Fišer - Grbić 3:0.

Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4518
Povezane teme

fudbalski klub spartak

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

spartak zlatibor voda

rukometni klub spartak

košarkaški klub spartak

rukometni klub vojput

sportski pregled

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.