Komentara: 36
Pregleda: 5565
Foto

Predstavljen MAN-ov autobus iz obnovljenog voznog parka "Subotica-transa"

28.12.2021. u 13:24h
Izvor: Subotica.com
Predstavljen MAN-ov autobus iz obnovljenog voznog parka "Subotica-transa"

U voznom parku gradskog javnog prevoznika „Suboticatrans“ od danas su još tri  autobusa, čime je zaokružena nabavka jedanaest autobusa koja je bila planirana tokom ove godine.

Autobusi su proizvođača „Man“, jedan model „Lion's Coach“ i dva „Lion City“.

- Ova tri autobusa su nabavljena rebalansom budžeta od 2.decembra ove godine. Time smo podigli kvalitet usluga i bezbednost naših korisnika. Autobusi su u odličnom stanju. Ovaj „Lion's Coach“ saobraćaće dugim linijama i služiti za prevoz sportskih ekipa, ima najsavremeniju opremu, između ostalog kafemat, ledomat i drugo – objasnio je gradonačelnik Stevan Bakić i najavio još ulaganja u ovo preduzeće. - Strategija grada se neće zaustaviti na ovome, imamo plan da do 2023.godine obnovimo kompletnu kvotu autobusa „Subotica transa“ . Godina jebila teška, kovid i dalje traje i i dalje trpimo  posledice pandemije, ali opstajemo, sve linije su u funkciji  i maksimalno izlazimo u susret našim građanima.

Po rečima Dejana Ljubisavljevića, direktora JP „Subotica trans“, podmlađivanje voznog parka omogućava preduzeću da svakodnevno obavlja svoju funkciju i obaveze kako bi građani bili zadovoljni.

- Ovo svega ne bi bilo da se Gradska kuća ne vodi na pravi način  i da budžet nije mogao ovo da podrži i zahvaljujem gradonačelniku što smo u planu i iduće godine i što ćemo našim sugrađanima pružiti bolju uslugu. Ovim ćemo i obezbediti bolje uslove rada za naše zaposlene – dodaje Ljubisavljević.

Izvor: Subotica.com
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 4 nedelje
Komentara: 36
Pregleda: 5565
Povezana vest
Povezane teme
Suboticatrans autobus nabavka autobusa stevan bakić jp subotica-trans dejan ljubisavljević
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.