Komentara: 36
Pregleda: 6724
Foto

Predstavljen MAN-ov autobus iz obnovljenog voznog parka "Subotica-transa"

28.12.2021. u 14:24h
Izvor: Subotica.com
Predstavljen MAN-ov autobus iz obnovljenog voznog parka "Subotica-transa"

U voznom parku gradskog javnog prevoznika „Suboticatrans“ od danas su još tri  autobusa, čime je zaokružena nabavka jedanaest autobusa koja je bila planirana tokom ove godine.

Predstavljen MAN-ov autobus iz obnovljenog voznog parka "Subotica-transa"

Autobusi su proizvođača „Man“, jedan model „Lion's Coach“ i dva „Lion City“.

- Ova tri autobusa su nabavljena rebalansom budžeta od 2.decembra ove godine. Time smo podigli kvalitet usluga i bezbednost naših korisnika. Autobusi su u odličnom stanju. Ovaj „Lion's Coach“ saobraćaće dugim linijama i služiti za prevoz sportskih ekipa, ima najsavremeniju opremu, između ostalog kafemat, ledomat i drugo – objasnio je gradonačelnik Stevan Bakić i najavio još ulaganja u ovo preduzeće. - Strategija grada se neće zaustaviti na ovome, imamo plan da do 2023.godine obnovimo kompletnu kvotu autobusa „Subotica transa“ . Godina jebila teška, kovid i dalje traje i i dalje trpimo  posledice pandemije, ali opstajemo, sve linije su u funkciji  i maksimalno izlazimo u susret našim građanima.

Predstavljen MAN-ov autobus iz obnovljenog voznog parka "Subotica-transa"Predstavljen MAN-ov autobus iz obnovljenog voznog parka "Subotica-transa"Po rečima Dejana Ljubisavljevića, direktora JP „Subotica trans“, podmlađivanje voznog parka omogućava preduzeću da svakodnevno obavlja svoju funkciju i obaveze kako bi građani bili zadovoljni.

- Ovo svega ne bi bilo da se Gradska kuća ne vodi na pravi način  i da budžet nije mogao ovo da podrži i zahvaljujem gradonačelniku što smo u planu i iduće godine i što ćemo našim sugrađanima pružiti bolju uslugu. Ovim ćemo i obezbediti bolje uslove rada za naše zaposlene – dodaje Ljubisavljević.

Predstavljen MAN-ov autobus iz obnovljenog voznog parka "Subotica-transa"

Izvor: Subotica.com
Novi MAN autobus u voznom parku Subotica-transa Novi MAN autobus u voznom parku Subotica-transa Novi MAN autobus u voznom parku Subotica-transa Novi MAN autobus u voznom parku Subotica-transa Novi MAN autobus u voznom parku Subotica-transa Novi MAN autobus u voznom parku Subotica-transa Novi MAN autobus u voznom parku Subotica-transa Novi MAN autobus u voznom parku Subotica-transa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 36
Pregleda: 6724

Povezana vest

Povezane teme

Suboticatrans

autobus

nabavka autobusa

stevan bakić

jp subotica-trans

dejan ljubisavljević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.