Komentara: 0
Pregleda: 3470

Predstava “Pao s kruške” odigrana na Gradskm trgu

23.06.2013. u 13:28h
Izvor: SuMedija
Za kraj prvog dela ovogodišnje sezone, Dečije pozorište je obradovalo mališane i na Trgu slobode u subotu uveče odigralo mjuzikl za decu „Pao s kruške”.
Predstava “Pao s kruške” odigrana na Gradskm trgu

Tokom juna Dečije pozorište organizuje kreativne radionice na srpskom i mađarskom jeziku, kojima može da prisustvuje do 30 dece, a rezervacije mogu da se obezbede radnim danima pre podne, na telefon 554 039.

Sve radionice se održavaju u 10 sati, a u utorak 25. juna na prvoj radionici će se raditi pleteni podmetači od papira, 26. juna je radionica za izradu maski a 27. juna dekupaž radionica.

Izvor: SuMedija
Zatvaranje sezone Dečjeg pozorišta Zatvaranje sezone Dečjeg pozorišta Zatvaranje sezone Dečjeg pozorišta Zatvaranje sezone Dečjeg pozorišta Zatvaranje sezone Dečjeg pozorišta Zatvaranje sezone Dečjeg pozorišta Zatvaranje sezone Dečjeg pozorišta Zatvaranje sezone Dečjeg pozorišta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3470
Povezane teme

pozorište za decu subotica

dečje pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.