Komentara: 18
Pregleda: 4357

Predstava "Hotel 88" odložena za nedelju

13.08.2019. u 18:33h
Izvor: Subotica.com
Nažalost, usled nepovoljnih vremenskih prilika prognoziranih za sutra naveče, sledi još jedno odlaganje dešavanja u čarobnoj šumi na Paliću. Popularna predstava "Hotel 88", odlukom organizatora, odlaže se za nedelju, 18. avgust.
Predstava "Hotel 88" odložena za nedelju

Predstava "Hotel 88"  je romantična priča koja spaja savremeni ambijentalni teatar i tradicionalne komedije situacije. Napisao ju je Noel Kaurad (po motivima komada “Privatni život”), adaptirala i režirala Staša Koprivica, dok produkciju potpisuje Ljubomir Dorontić.

Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo u potpunosti simpatično i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće strasne, ali i urnebesne promene.

Ulaznice po ceni od 900 dinara mogu se kupiti u svim prodajnim mestima Tickets-a (Nekadašnji Eventim), onlajn ili na prodajnim mestima (Subotica - knjižara Laguna, OMV pumpa i Exclusive Change 5  menjačnica u marketu Roda), kao i u Vinotekama Vinarije Zvonko Bogdan (Vinoteka 1 u ulici Matije Korvina 12, kontakt: 024/553-242 i Vinoteka 2 u Rudić ulici 1, kontakt: 024/600-616).

Kupljene ulaznice važe, naravno, i za nedelju. Ukoliko neko želi da vrati ulaznice može to uraditi na sledeći način:

Za ulaznice kupljene onlajn, putem sajta Tickets.rs ili na nekom od prodajnih mesta Ticket vision-a (Knjižara Laguna, OMV pumpe, menjačnica Exclusive Change 5 u marketu Roda), mogu se vratiti slanjem koverte sa ulaznicom ili ulaznicama uz papir sa imenom, prezimenom i brojem tekućeg računa na adresu Ticket Vision doo, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Beograd. Novac će biti uplaćen u najskorijem mogućem roku, a više informacija možete dobiti pozivom na broj call centra: 0900-11-00 11 ili putem maila: office@tickets.rs

Za ulaznice kupljene u Vinotekama Vinarije Zvonko Bogdan potrebno je obratiti se Vinoteci u kojoj su karte I kupljene.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 4357

Povezano dešavanje

Povezane teme

letnja pozornica

pozorišna predstava

predstava na letnjoj pozornici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.