Komentara: 20
Pregleda: 4796

Predloženi direktori ustanova kulture, raspisuju se konkursi za direktore više javnih preduzeća

27.05.2022. u 10:35h
Izvor: Subotica.com
Gradsko veće je juče, na 53. sednici u aktuelnom sazivu, zasedalo po pitanju većeg broja tačaka, među kojima su imenovanja i pripreme za raspisivanje javnog poziva za direktore više ustanova kulture i javnih preduzeća.
Predloženi direktori ustanova kulture, raspisuju se konkursi za direktore više javnih preduzeća

Gradsko veće predložilo je da se na mesto direktora ustanove kulture Savremene galerije Subotice, na mandatni period od 4 godine, imenuje Viktorija Salma. Prethodno je dosadašnji direktor ustanove Arpad Blaško, 20. maja, podneo ostavku.

Pozorište Deže Kostolanji na čelu administrativne organizacije ostaće režiser Andraš Urban, kojeg je Gradsko veće predlložilo na novi mandat, pa će tako, ukoliko se Skupština Subotice saglasi, Urban nastaviti obavljati svoju funkcionersku ulogu koju obavlja od 2018. godine.

Gradsko veće je dostavilo Skupštini Subotice predlog javnog poziva za apliciranje za vršenje funkcije direktora za javna preduzeća "Čistoća i zelenilo", "Stadion", "Pogrebno" i "Parking". Nakon što Gradska skupština usvoji ove predloge, javni konkurs će biti važeći 8 dana od objave u Službenom glasniku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 4796

Povezana vest

Povezane teme

javna preduzeća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.