• Pregleda: 4983

Pozorište dalje grade SMB gradnja, Cim gas i Rotel

U Zelenoj sali Gradske kuće danas je održano javno otvaranje ponuda pristiglih na javnu nabavku za poslove nastavka adaptacije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta.
Pozorište dalje grade SMB gradnja, Cim gas i Rotel

Predsednik Komisije Peter Blau kaže da je na vreme dostavljena jedna ponuda. Konzorcijum koji čine SMB gradnja, Cim gas i Rotel, dostavio je ponudu od 187 miliona 450 hiljada dinara, čime je ispunjen uslov da ne bude viša od procenjene vrednosti od 187 i po miliona dinara.

Blau navodi da je konstatovano da je dokumentacija kompletna i da sledi provera dostavljenih podataka. Nakon toga, Komisija će dati predlog o ponudi za petu fazu izgradnje Narodnog pozorišta.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

15
Vesko Odgovori
To se i znalo. Uklopili se svi, kao kapa za Jovana.
Sion Odgovori
Toliko od tendera, SMB gradnja i CIM gas u dubokom zagrljaju Suboticke vlasti.
Ko je shvatio shvatice.
Dalje je suvisno komentarisati.
Annonymous Odgovori
Ja rekoh kod tendera ! SMB su maheri za tendere u druge stvari !
infoman Odgovori
Samo nek se nastave radovi, to je najbitnije i da se završi već jednom!
Sojic Odgovori
Ko će kome,ako ne svoj svome!!!
mrgud Odgovori
Mogli su malo da omoguce i DG kompaniji da se ugradi u posao.
student Odgovori
Šta se čudite , u celoj Srbiji ne postoje tri građevinske firme koje mogu ispuniti uslove iz Zakona o javnim nabavkama za ovakav posao.
komsija Odgovori
Hhmm zasto me ovakav ishod "tendera" uopste ne cudi .
max Odgovori
kako to da se niko drugi ne javlja? izgleda ima istine sto se prica da ne smeju. opasna su vremena dosla ne treba nam takvo pozoriste.setite se bazena na prozivci sve su isti akteri
Kockica Odgovori
Subotica je nekada bio lep grad, bio sam ponosan.. bilo je svega.. I bilo je lepo... Sa ponosom sam prijateljima koji su nam dolazili u posetu iz Engleske, Nemacke, Belgije, Holandije, pa cak i iz Rusije setao gradom i pokazivao grad u najlepsem izdanju.. gledali su sa odusevljenjem.. A onda je pocelo renoviranje celog centra,rovarenje grada,rupa tamo,rupa onamo... propast...
sve u svemu.. nije me briga ko ce da radi,i ko ce da zgrne pare,ko ce da se ovajdi od ovoga samo neka zavrse,da se Subotici vrati sjaj.. da nestane sivilo iznad naseg grada.
Nenad Odgovori
dali je receno Beogradskoj firmi koja se zalila da odustane??? kakve su ovo igre? zasto Gradonacelnik ne kaze ako je rekao da ima igara???
velimir Odgovori
odakle zna da je ispunjen uslov ako ce tek da proverava.nije cudo da ovoliko dugo prave pozoriste ako su ovakvi strucnjaci tamo
jozo bubnjar Odgovori
Yumol puk'o, pa sada uleteli Cimgas i Rotel... obrni, okreni, k'o sto neko rece - aktuelna vlast. Dobro, SMB je vec klasika. Ko ce biti sledeci nosioc posla - neka firma za pranje tepiha ili mozda neka kladionica?! ahahaha ... smejurija... cek dok jednog dana izadje na videlo razlika u naplacenom iznosu i stvarno uradjenim poslovima... ali, s obzirom da je ovo Srbija, niko nece, niti odgovarati, niti sredstva biti oduzeta... odoh da otvorim trafiku pa da konkurisem za radove neke kapitalne, visemilionske, investicije... naravno u stranoj valuti ;-)
safet Odgovori
Srusiti pozori ste i na njegivo mesto sagraditi nesto gde bih vecina subotikana mogla da ide. Sta ce suboticanima pozoriste kad niko neide tamo ne obrazovani su, ne vaspitani, mrze sve zivo... dajte leba i igara kako pozoriste vise, vidite da ne mozete da ga sagradite stotinu godina, 30 grackih kuca ste mogli da sagradite za ovo vreme
Bole Odgovori
E sad nije Vam dobro! Da su dobile firme iz drugih gradova onda bi bilo a što ne iz Subotice? Obrni okreni ova grupa nezadovoljna.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.