Komentara: 1
Pregleda: 1097

Povređeno 13 osoba u saobraćajnim nezgodama, policija sankcionisala 770 vozača

27.09.2021. u 10:42h
Izvor: Subotica.com
Tokom protekle sedmice u saobraćajnim nezgodama na teritoriji Subotice povređeno je trinaest osoba, dok je policija sankcionisala 770 vozača.
Povređeno 13 osoba u saobraćajnim nezgodama, policija sankcionisala 770 vozača

U periodu od 20. do 26. septembra, na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda. U sedam saobraćajnih nezgoda jedna osoba je teže povređena i 12 osoba je lakše povređeno, dok je u šest saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 770 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 26 vozača, od kojih je za sedam vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona u Subotici imali su devet intervencija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 nedelje i 5 dana
Komentara: 1
Pregleda: 1097
Povezane teme
Policijska uprava Subotica subotička policija Policija Subotica saobraćajna policija vatrogasci vatrogasna služba saopštenje policijske uprave subotica izveštaj policije vatrogasno spasilački bataljon subotica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.