Komentara: 4
Pregleda: 6030

Povređeni Turci napustili bolnicu

14.08.2014. u 18:50h
Izvor: RTV Yueco
Trideset troje državljana Turske, čiji se autobus prevrnuo jutros na auto-putu kod Subotice, napustili su Opštu bolnicu u Subotici i upućeni na saslušanje kod javnog tužioca. Nakon saslušanja, autobusom “Suboticatransa” najverovatnije će biti prebačeni u Beograd, odakle će u organizaciji ambasade Turske biti prebačeni u domovinu.
Povređeni Turci napustili bolnicu

Od sedam sati ujutro, kada su doveženi u Opštu bolnicu u Subotici i gde im je ukazana pomoć, pa sve do 16 časova svi oni su boravili u krugu bolnice gde ih je u toku popodneva obišla i konzulka Turske u Srbiji Barčin Kurudžu Orudž koja nije želela da daje izjave za medije.

Za to vreme, Gradska organizacija Crvenog krsta u Subotici pripremila je hranu i vodu za putnike, sama bolnica im je obezbedila ručak, dok je Crveni krst Srbije u kontaktu sa Crvenim polumesecom i razmenjuju informacije o povređenima.

Na lečenju u Opštoj bolnici ostaju vozač autobusa N.A., koji se nalazi u koronarnoj jedinici i od čijeg zdrvastvenog stanja zavisi da li će i kada biti izveden pred javnog tužioca, pošto od ranije ima srčanih problema.

Povređeni Turci napustili bolnicu

Osim njega, u bolnici je zadržana još jedna osoba – G.G. koja ostaje na odeljenju neorulogije na opservaciji zbog zadobijenog potresa mozga.

Osim njih, još dva putnika iz ovog autobusa ostaju na lečenju u Srbiji – J.N. koji je prebačen na institut na Banjici zbog preloma karlične kosti, kao i E.T. koji je prebačen na institut u Sremskoj Kamenici zbog povreda grudnog koša.

Izvor: RTV Yueco
Saobraćaјna nesreća kod Bačke Topole (prevrtanje autobusa i putnici u subotičkoj bolnici) Saobraćaјna nesreća kod Bačke Topole (prevrtanje autobusa i putnici u subotičkoj bolnici) Saobraćaјna nesreća kod Bačke Topole (prevrtanje autobusa i putnici u subotičkoj bolnici) Saobraćaјna nesreća kod Bačke Topole (prevrtanje autobusa i putnici u subotičkoj bolnici) Saobraćaјna nesreća kod Bačke Topole (prevrtanje autobusa i putnici u subotičkoj bolnici) Saobraćaјna nesreća kod Bačke Topole (prevrtanje autobusa i putnici u subotičkoj bolnici) Saobraćaјna nesreća kod Bačke Topole (prevrtanje autobusa i putnici u subotičkoj bolnici) Saobraćaјna nesreća kod Bačke Topole (prevrtanje autobusa i putnici u subotičkoj bolnici)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6030

Povezane vesti

Povezane teme

saobraćajna nesreća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.