Komentara: 4
Pregleda: 2337

Potpisani ugovori za projekte solarne energije

05.07.2012. u 17:12h
Izvor: RTV Yueco
U Vladi Vojvodine danas su potpisani ugovori za dodelu sredstava za projekte korišćenja solarne energije, na osnovu konkursa koje je, raspisao Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine. Radi se o dva konkursa, jedan za sufinansiranje projekta korišćenja solarne energije za pripremu tople potrošne vode u gerontološkim centrima u Vojvodini, čiji je osnivač APV, u vrednosti nešto većoj od 9.9 miliona dinara.
Potpisani ugovori za projekte solarne energije

Sredstva po ovom konkursu dobilo je pet gerontoloških centara , a novac su dobili bespovratno do 80 odsto vrednosti investicije, dok 20 odsto obezbeđuju sami učesnici konkursa. Gerontološki centar u Subotici za instalaciju sunčevih kolektora u Domu za negu je dobio 2,4 miliona dinara, a grad Subotica će dotirati novac za celokupnu investiciju koja košta četiri miliona dinara.

Ugovore su sa resornim sekretarom Radoslavom Strikovićem potpisali predstavnici gerontoloških centara u Novom Sadu, Zrenjaninu, Somboru, Subotici i Kikindi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2337
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.