• Pregleda: 2353

Pošta u Mišićevu nastavlja sa radom

Pošta u Mišićevu, u ulici Vlade Ćetkovića 23, početkom juna ponovo je otvorila vrata meštanima ovog prigradskog naselja. Radno vreme pošte će biti od 7-14 časova.
Pošta u Mišićevu nastavlja sa radom

Zahvaljujući društveno odgovornoj politici preduzeća "Patent CO" pošta u Mišićevu je ponovo, posle šest meseci pauze, stavljena u funkciju čime će meštani ponovo moći da koriste usluge nacionalne pošte (prijem-slanje pošte, plaćanje računa, podizanje novca) u svom naselju.

- Iako nemamo nikakav ekonomski interes odlučili smo da zbog interesa lokalne zajednice podržimo zahtev mesne zajednice i omogućimo građanima da i dalje nesmetano i ravnopravno učestvuju u poštanskom saobraćaju. - poručuju iz preduzeća "Patent CO"

Radno vreme pošte u MIšićevu je od ponedeljka do petak od 7 do 10 časova sa strankama (šalter) i od 10 do 14 časova (pošta - slanje i prijem pošiljki).

Preduzeće je doniralo i stalak za bicikle koji se nalazi ispred samog objekta, što će sigurno biti praktično svima koji biciklima posete ovu poštu.

- Imajući u vidu da je Mišićevo poznato po velikom broju biciklista, ova donacija će doprineti jačanju svesti o benefitima biciklizma i njegovom uticaju na unapređenje zaštite životne sredine. - rekao je Pero Šunjka, predsednik Skupštine MZ "Mišićevo" napominjući da preduzeće "Patent CO" nije prvi put izašlo u susret potrebama mesne zajednice i lokalnog stanovništva.

Ovo naselje po poslednjem popisu (2011) broji 377 stanovnika od čega je prosek 39,8 godina kod muškaraca, odnosno 44,1 kod žena.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
bora Odgovori
To je selo u kome su pre mesec dana obili dve kuće i pokupili sve pare iz njih kao i male kućne aparate.Dotični gospodin se busa a stopa kriminala mu je u porastu 190%,sad su još otorili i poštu pa da i to opljačkaju.
Samo mi nije jasan stav policije koja bukvalno štiti tri izgrednika koja su sve to odradila i nikom ništa.
Nekada selo sa fudbalkim klubom i stadionom sada s držačima za biciklo.
Veoma napredo ustvari nije napredo već socijal demokratsko(princ rasiim)
panonski čamac Odgovori
Ljudi, super je ovo, ali koliko je žalosno to da privatno preduzeće mora da finansira Poštu Srbije koja treba da bude državno telo prisutno u svakom mestu? Zar smo toliko nisko pali?
saša Odgovori
Lako ćemo mi sa poštom nego šta da radimo sa ovim trgovcima prevarantima. Ovo je fotografisano 14.6. u Rodi. Akcija a onda sklonite akcijsku cenu i vidite u čemu je prevara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.