Komentara: 3
Pregleda: 3164

Pošta u Mišićevu nastavlja sa radom

14.06.2018. u 12:35h
Izvor: Subotica.com
Pošta u Mišićevu, u ulici Vlade Ćetkovića 23, početkom juna ponovo je otvorila vrata meštanima ovog prigradskog naselja. Radno vreme pošte će biti od 7-14 časova.
Pošta u Mišićevu nastavlja sa radom

Zahvaljujući društveno odgovornoj politici preduzeća "Patent CO" pošta u Mišićevu je ponovo, posle šest meseci pauze, stavljena u funkciju čime će meštani ponovo moći da koriste usluge nacionalne pošte (prijem-slanje pošte, plaćanje računa, podizanje novca) u svom naselju.

- Iako nemamo nikakav ekonomski interes odlučili smo da zbog interesa lokalne zajednice podržimo zahtev mesne zajednice i omogućimo građanima da i dalje nesmetano i ravnopravno učestvuju u poštanskom saobraćaju. - poručuju iz preduzeća "Patent CO"

Radno vreme pošte u MIšićevu je od ponedeljka do petak od 7 do 10 časova sa strankama (šalter) i od 10 do 14 časova (pošta - slanje i prijem pošiljki).

Pošta u Mišićevu nastavlja sa radom

Preduzeće je doniralo i stalak za bicikle koji se nalazi ispred samog objekta, što će sigurno biti praktično svima koji biciklima posete ovu poštu.

- Imajući u vidu da je Mišićevo poznato po velikom broju biciklista, ova donacija će doprineti jačanju svesti o benefitima biciklizma i njegovom uticaju na unapređenje zaštite životne sredine. - rekao je Pero Šunjka, predsednik Skupštine MZ "Mišićevo" napominjući da preduzeće "Patent CO" nije prvi put izašlo u susret potrebama mesne zajednice i lokalnog stanovništva.

Ovo naselje po poslednjem popisu (2011) broji 377 stanovnika od čega je prosek 39,8 godina kod muškaraca, odnosno 44,1 kod žena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3164
Povezane teme

mišićevo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.