Komentara: 27
Pregleda: 8012

Ponuda Palića na sajmu turizma

20.02.2013. u 23:24h
Izvor: SuMedija
Preduzeće „ Park Palić” će od sutra do nedelje, predstaviti turističku ponudu Palića na Međunarodnom sajmu turizma, najznačajnijoj manifestaciji ove vrste u regionu, koji se održava od 21. do 24. februara u Beogradu.
Ponuda Palića na sajmu turizma

Kao i prošle godine, „Park Palić” nastupa na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijom grada Subotice, gde će se obezbediti prostor za održavanje sastanaka sa budućim saradnicima i predstavnicima turističkih subjekata.

U toku prvog poslovnog dana sajma, održaće se prezentacija ponude Palića i Subotice i predstavnicima beogradskih i nacionalnih medija.

- Turističkim poslenicima i posetiocima sa Palića će biti prezentovane ponude novih objekata, koji će početi sa radom ove godine. Radi se o kongresnom centru ,,Velika terasa”, čije se otvaranje očekuje neposredno posle Sajma turizma. U sklopu centra će raditi kongresna kancelarija, turistički informativni centar i suvenirnica. Takođe će na otvaranju biti predstavljena nova internet prezentacija kongresnog centra ,,Velika terasa” najavljuje Goran Gabrić, direktor „Park Palića”.

Na Beogradskom sajmu turistima će biti predstavljen i auto kamp „Palić” koji se uređuje, kako bi na proleće mogao da dočeka prve kampere na prostoru Muškog štranda.

- U pripremi je i web prezentacija, preko koje će kamperi moći da preko inteneta izvrše rezervaciju mesta. Takođe, renoviran je Ženski strand, koji od ovog leta ponovo počinje sa radom, termalni bazen na Paliću ove godine će raditi duže, čime će se produžiti kupališna sezona. Tradicionalno ćemo najaviti i sve manifestacije koje će se održati na Paliću, kažu iz preduzeća „Park Palić”.

Ponuda Palića na sajmu turizma

Na sajmu će biti predstavljen i nov turistički proizvod „Vinski putevi Palića” a biće održana i sajamska promocija nove brošure.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 27
Pregleda: 8012

Povezane vesti

Povezane teme

palić

velika terasa palić

Park Palić

termalni bazen

sajam turizma

auto kamp palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.