• Pregleda: 2220

Subotica na Međunarodnom sajmu turizma

Sinoć je u Beogradu otvoren 35. Međunarodni sajam turizma, gde se po 3. put predstavila i Turistička organizacija grada Subotica i preduzeće Parak Palić, uz podršku lokalne samouprave.
Subotica na Međunarodnom sajmu turizma

Suboticu je tokom prošle godine posetilo nešto više od 100 hiljada turista, a jedan od razloga sigurno jeste i dobra prezentacija našeg grada na sajmu Turizma u Beogradu tokom 2012. godine. Za Turističku organizaciju Subotice ovaj sajam je najbitnija manifestacija u godini, jer otvara prolećnu turističku sezonu, te su pripreme za ovaj sajam uvek najintenzivnije.

Za ovu godinu turistička organizacija Subotica je predstavila 3 nova izdanja koja će predstavljati destinacije u Subotici na svim ostalim manifestacijama, a to je brošura koja se tiče Palića, zatim Subotice i brošura koja se tiče kalendara manifestacija za 2013. godinu. Osim toga, neposredno pred sajam je redizajniran web sajt turističke organizacije visitsubotica.rs.

Turizam je jedna od najvažnijih grana privrede i iz tog razloga lokalna samouprva je pružila podršku i Park Paliću i Turističkoj organizaciji Subotica. Iz tog razloga grad je osnovao i Savet za turizam u kom, osim gradskog veća za turizam, učestvuju i svi oni koji se bave ugostiteljstvom u gradu.

Suboticu je tokom prošle godine posetilo nešto više od 100 hiljada turista, ali su očekivanja za ovu godinu veća, navode u lokalnoj samoupravi. Ono što je novo u odnosu na prošlu godinu, a tiče se turističke ponude, jeste Wellnes centar u Hotelu Galerija, kao i Hotel Palić Resort na samom Paliću.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Srđan Olman

povezane teme

4
nora Odgovori
koliko njih je otislo da zdere i pije na nas racun ? i sta ce ponuditi ?
Savo.. Odgovori
Hotel palić resort ??-gde se to nalazi...??

Wellnes centar galleria,da uzmete pa da se zakitite sa njime...bolje se nemojte sramiti pred strancima.(još ga navode kao najveći!-bože,čija je to ideja?,)

Nemamo jedan normalan termalni bazen-o čemu vi govorite i šta predstavljate.?
Pametnjaković Odgovori
"Suboticu je tokom prošle godine posetilo nešto više od 100 hiljada turista"

U prvom momentu sam mislio da su preterali sa cifrom, ali kada sam pogledao da je samo za prvi dan prvomajskih praznika na Palicu bilo oko 50.000 izletnika i turista, sve mi je postalo jasno.
A bilo ih je i za 2.maj i posle.

http://www.subotica.com/vesti/na-palicu-50.000-izletnika-id10919.html
zvrle Odgovori
Ne znam kako vi mislite da se grad razvija ako sve bojkotujete!!!!Nora sto ne izadjes na ulicu i bojkotujes...kao i vi svi koji non-stop pisete negativne komentare...nije Vam dobro...nije ni meni,al cutim, ali gledam kako nas narod samo gundja...ne diraj me samo,a nije zadovoljan..daj izadjite na ulice kao Grci..lepo..pa pokazite da ste ne zadovoljni...a ne svi ste hrabri pa sve pljujete preko sajta...nisam ni u jendoj stranci..stanovnik sam Subotice..koju mnogo volim...ali nije mi jasno zasto i dobre stvari..dobri projekti..dobri kocerti...naidju na osudu!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.