Komentara: 4
Pregleda: 2541

Subotica na Međunarodnom sajmu turizma

22.02.2013. u 14:43h
Izvor: RTV Yueco
Sinoć je u Beogradu otvoren 35. Međunarodni sajam turizma, gde se po 3. put predstavila i Turistička organizacija grada Subotica i preduzeće Parak Palić, uz podršku lokalne samouprave.
Subotica na Međunarodnom sajmu turizma

Suboticu je tokom prošle godine posetilo nešto više od 100 hiljada turista, a jedan od razloga sigurno jeste i dobra prezentacija našeg grada na sajmu Turizma u Beogradu tokom 2012. godine. Za Turističku organizaciju Subotice ovaj sajam je najbitnija manifestacija u godini, jer otvara prolećnu turističku sezonu, te su pripreme za ovaj sajam uvek najintenzivnije.

Za ovu godinu turistička organizacija Subotica je predstavila 3 nova izdanja koja će predstavljati destinacije u Subotici na svim ostalim manifestacijama, a to je brošura koja se tiče Palića, zatim Subotice i brošura koja se tiče kalendara manifestacija za 2013. godinu. Osim toga, neposredno pred sajam je redizajniran web sajt turističke organizacije visitsubotica.rs.

Turizam je jedna od najvažnijih grana privrede i iz tog razloga lokalna samouprva je pružila podršku i Park Paliću i Turističkoj organizaciji Subotica. Iz tog razloga grad je osnovao i Savet za turizam u kom, osim gradskog veća za turizam, učestvuju i svi oni koji se bave ugostiteljstvom u gradu.

Suboticu je tokom prošle godine posetilo nešto više od 100 hiljada turista, ali su očekivanja za ovu godinu veća, navode u lokalnoj samoupravi. Ono što je novo u odnosu na prošlu godinu, a tiče se turističke ponude, jeste Wellnes centar u Hotelu Galerija, kao i Hotel Palić Resort na samom Paliću.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 2541

Povezana vest

Povezane teme

Turizam Subotica

turizam palić

sajam turizma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.