Komentara: 21
Pregleda: 7722

Palić najbolja domaća destinacija

24.02.2013. u 21:16h
Izvor: SuMedija
Palić je na 35. međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu, koji se završava danas, dobio nagradu kao najbolja domaća destinacija u Srbiji. Turističku ponudu Subotice i Palića na ovoj manifestaciji su, uz podršku lokalne samouprave, predstavili Turistička organizacija grada Subotica i preduzeće “Park Palić”.
Palić najbolja domaća destinacija

Preduzeće “Park Palić” je u protekloj godini promovisaloturističku destinaciju Palić na više domaćih i međunarodnih sajmova, a prethodne tri godine i na sajmu turizma u Beogradu.

- Ove godine, u fokusu ponude Palića je bilo predstavljanje novog kongresnog centra ,,Velika terasa” Palić i predstavljanje novog turističkoj proizvoda ,,Palićki putevi vina”.

Tokom naredna dva meseca nas očekuje i promocija i otvaranje auto kampa na Paliću i turističkog objekta Ženski štrand koji predstavlja jedan od značajnijih objekata u samoj destinaciji - kaže Goran Gabrić, direktor “Park Palića”.

Palić najbolja domaća destinacija

foto: beogradskisajamturizma.rs

Rezultat ranijih poseta na Beogradskom sajmu je i nagrada, dodeljena i zbog činjenice da je Suboticu tokom prošle godine posetilo više od 100 hiljada turista, a posle nastupa na sajmu Turistička organizacija Subotice otvara i prolećnu turističku sezonu.

Danilo Uzelac, direktor hotela “Galerija” je za Sumediju izjavio da je to hotelsko preduzeću na tržištu napravilo revolucionaran potez u Srbiji, ali da im je cilj da to urade i u Evropi.

Palić najbolja domaća destinacija

- Oslanjamo se i na savremeni vid internet kampanje, a uspeli smo za godinu i po dana da kongresnim turizmom povećamo reference. Sve više međunarodnih kompanija borave više dana u hotelu, pa osim većeg broja noćenja, turisti sve više novca troše u Subotici, a naša nova Bavarska Pivnica i savremeni Welnes centar, pravi su magnet za turiste a i naše sugrađane - kaže Uzelac.

Turistička organizacija Subotice je predstavila 3 nova izdanja na Sajmu, koja če promovisati Palić i Suboticu i na svim ostalim sajmovima, brošurom Palića, Subotice i brošurom kalendara manifestacija za 2013. godinu, a redizajniran je i web portal turističke ponude.

Palić najbolja domaća destinacija

Da turizam ponovo postaje važna grana privrede, potvrđuje i podrška lokalne samouprave preduzeću “Park Paliću” i TOS-u. Grad je osnovao Savet za turizam, a član gradskog veća za turizam Vjekoslav Ostrogonac kaže da su u Savet uključili sve predstavnike hotelijerstva u gradu. Turistička ponuda je obogaćena i Wellnes centrom u Hotelu Galerija, kao i ponudom Hotela Palić Resort.

Palić najbolja domaća destinacija

foto: J. Mirčeski

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 21
Pregleda: 7722

Povezana vest

Povezane teme

velika terasa palić

ženski štrand palić

Park Palić

Goran Gabrić

Turizam Subotica

turizam palić

hotel galleria

galleria welness

vjekoslav ostrogonac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.