Komentara: 10
Pregleda: 2270

Ponovo zatvoreno Prihvatilište za beskućnike

22.02.2021. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Privremeno Prihvatilište za beskućnike danas je po drugi put ove sezone zatvoreno, jer je temperatura iznad proseka za ovo doba godine, što se očekuje i u narednim danima.
Ponovo zatvoreno Prihvatilište za beskućnike

Centar za socijalni rad grada Subotice obavestio je lokalnu samoupravu da su se stekli svi uslovi da privremeno Prihvatilište za beskućnike prestane sa radom.

- Od ponovnog otvaranja Prihvatilišta, uslugu privremenog smeštaja koristila su tri lica sa teritorije grada Subotice - saopštio je Ilija Đukanović, član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva.

Podsetimo, privremeno Prihvatilište za beskućnike na adresi Gajeva 50 ove godine je prvi put otvoreno 11. januara, ali je zbog povoljnih vremenskih uslova zatvoreno već 22. januara. Za ovo kratko vreme, uslugu privremenog smeštaja koristilo je šest osoba koje je uputio Centar za socijalni rad. Usled naglog zahlađenja, Prihvatilište je ponovo otvoreno 10. februara, a zatvoreno je danas u 9 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 2270

Povezane vesti

Povezane teme

centar za socijalni rad

prihvatilište za beskućnike

ilija đukanović

privremeno prihvatilište za beskućnike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.