• Pregleda: 14234

Pomozimo Đurđici u borbi za život

Subotičanki prof. dr Đurđici Vukajlović (41) pre sedam meseci dijagnostikovana retka i ozbiljna bolest - sarkom mekog tkiva. Bolest se širila velikom brzinom i pošto za nju nade u Srbiji nije bilo, te je porodica pomoć potražila u klinici „Acimbadem“ u Istanbulu u Turskoj, gde joj je zakazana operacija za utorak, 28. novembar, koja košta 85.000 evra.
Pomozimo Đurđici u borbi za život

Đurđica je majka sedmogodišnjeg Aleksandra, profesorka marketinga na Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije, bivši dugogodišnji sportista i trener, dobitnica više sportskih priznanja.

- Đurđica je dva puta operisana u Beogradu, primila je dve hemoterapije, ali one nisu dale rezultata. Naprotiv, bilo joj je sve lošije, a bolest je sve više napredovala – kažu članovi njene porodice. - Nismo smeli da dozvolimo da je izgubimo i tražili smo pomoć na sve strane. Kada je video njenu dokumentaciju, lekar iz istambulske klinike se zauzeo za njen slučaj, a posle urađenih analiza ispostavilo se da dosadašnje lečenje nije bilo adekvatno. Počelo je zračenje i sarkom se upola smanjio. Ona je veliki borac i u ovim teškim trenucima ne klone duhom.

Da bi ozdravila i ponovo bila sa svojom porodicom, Đurđica mora hitno da se operiše. Hirurški zahvat košta 85.000 evra, koje treba da se uplate do utorka. Porodica moli sve ljude dobre volje da pomognu da Đurđica pobedi opaku bolest.

Pošaljite SMS poruku da pomognete Đurđici: ukucajte 414 i pošaljite na 3030.

Svi koji žele da pomognu, to mogu da učine uplatama na namenski dinarski i devizni račun u Societe Generale banci.

- Dinarski račun: 275-0010788614622-94, Đurđica Vukajlović, Serdara Janka Vukotića 17, Beograd
- Devizni račun: RS35275001078960737720

Za sve potrebne informacije, možete se obratiti telefonom 062/114-22-50.

Izvor: Subotica.com
14
Pravdak Odgovori
Barem sms da pomognemo,srecno.
Info
Ovde nazalost novac treba hitno, do utorka... verovatno nema vremena za SMS
Aa
414 na 3030 saljite sms
C Odgovori
Vučiću pošalji SMS!
C Odgovori
Au do utorka, kako gadno, nema narod para da pomogne ni da hoće.
Vanja Odgovori
Brzo: kako da posaljem novac iz inostranstva?
aaaaaa
Pise broj deviznog racuna na slici gore.
Vanja
Pise br racuna, ali mi treba IBAN i SWIFT code.
svetla tacka
broj deviznog racuna ti je zapravo IBAN, a s obzirom da imas ime banke mozes googlati swift (sada BIC) kod banke po imenu banke i drzavi u kojoj se banka nalazi.
Miki Odgovori
Pošaljite 414 na 3030
igor Odgovori
Veeelika sramota za Srbiju, tj. ovu bandu sto vode drzavu.Dosli smo do toga da se lecimo putem sms poruka i kutija za donaciju po pekarama, radnjama...
sasa Odgovori
Pare treba traziti od drzave, mi smo siromasni
balaban Odgovori
zasto placamo osiguranje kad nemogu da nas lece? Gde su novci uplaceni za zdravstvenu zastitu? Neka drzava plati momentalno ako nije u stanju da omoguci adekvatno lecenje. I sta je tacno ovo neadekvatno lecenje? Moga oca su takodje ubili u bolnici sa neadekvatnim lecenjem. banda jedna,
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.