Komentara: 8
Pregleda: 3218

Podeljene kante u MZ "Novi grad"

08.04.2014. u 15:53h
Izvor: RTV Yueco
Stanovnicima Mesne zajednice “Novi grad” podeljene su kante za otpatke. Ukupno je podeljeno 830 kanti i radnici Čistoće delili su i flajere na kojima je pisalo šta sme da se odlaže u kante. Cilj lokalne samouprave je da se svim stanovnicima individualnih domaćinstava podele kante.
Podeljene kante u MZ "Novi grad"

Ljubica Oravec je uzela kantu za sebe i komšije koje nisu bile u mogućnosti da dođu. Kaže da je zadovoljna, a ulice će izgledati lepše.

U mesnoj zajednici objašnjavaju da su pet godina čekali da dobiju kante za otpad.Veoma su zadovoljni što su dobili kante, jer veruju da će sada ulice biti uređenije.

Lokalnim planom upravljanja otpadom koji je usvojen pre par godina, podela kanti je označena kao obaveza lokalne samouprave, odnosno obaveza da ih obezbedi za sva domaćinstva.

U Čistoći kažu da su će se potrudi da svi stanovnici gradski mesnih zajednica dobiju kante za smeće. Koliko će još biti podeljeno zavisi od rebalansa gradskog budžeta i koliko će novca Čistoća dobiti.

Od sutra će se kante deliti na punktovima, i to od 10 časova u ulici Prvog ustanka. U četvrtak u ulici Boze Šarčevića, a u petak u Lošinjskoj ulici. Nakon toga, kante će biti deljene po domaćinstvima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 8
Pregleda: 3218
Povezane teme

kante za smeće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.