Komentara: 0
Pregleda: 1773

Podela polovne garderobe u subotu u dvorištu Crvenog krsta

15.09.2021. u 12:52h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Crvenog krsta Subotice, akcija podele polovne garderobe održaće se u subotu, 18. septembra, od 10 do 12 časova u dvorištu ove gradske organizacije na adresi Trg žrtava fašizma 3.
Podela polovne garderobe u subotu u dvorištu Crvenog krsta

Garderobe ima za sve kategorije stanovništva, te svi kojima je ovaj vid pomoći neophodan mogu da dođu na akciju i preuzmu ono što im odgovara.

Iz Crvenog krsta Subotice podsećaju da svi građani koji imaju garderobu koju više ne nose, mogu da je donesu svakog radnog dana u njihove prostorije od 8 do 14 časova. Nije potrebno da bude hemijski očišćena, već je dovoljno da bude oprana, nepocepana i upakovana u kese ili kutije, radi lakšeg skladištenja, a nakon što se prikupi dovoljna količina, garderoba će biti podeljena kroz ovakve i slične akcije.

Crveni krst Subotice svake godine podeli gotovo 20 tona polovne garderobe kako u gradskim, tako i u prigradskim mesnim zajednicama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1773
Povezane teme

crveni krst

crveni krst subotica

podela garderobe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.