Komentara: 7
Pregleda: 3264

Počinje fudbalsko prvenstvo, Spartak gostuje u Užicu

09.08.2013. u 17:41h
Izvor: RTV City
Sve osim poraza na startu novog fudbalskog šampionata Srbije bio bi uspeh za renovirani tim Spartaka, izjavio je šef stručnog štaba fudbalskog kluba Spartak Petar Kurćubić na pres konferenciji pred polazak u Užice na megdan Slobodi.
Počinje fudbalsko prvenstvo, Spartak gostuje u Užicu

Spartak bez trojice bitnih igrača iz predhodne sezone i sa dosta novajlija od kojih je dobar deo pristigao zadnjih desetak dana je nepoznanica i za struku plavih golubova. Jedno su prijateljske utakmice, a jedno takmičarske. Kako se pojedini fudbaleri nose sa pritiskom znaće se nakon odigranih tri četiri prvenstvena kola. Tada će biti jasnija slika i o snazi ostalih takmaca u Jelen super ligi Srbije. Tek nakon toga moći će se nešto više reći o stvarnim dometima ekipe sa kojom Spartak ulazi u novi šampionat.

Novi igrači se polako uklapaju u sistem rada u Spartaku. Kapiten golubova Vladimir Torbica očekuje da će homogenost ekipe biti na zavidnom nivou, sa dobrom hemijom i atmosferom.

Trener Petar Kurćubić nije mogao da saopšti sastav ekipe na premijeri, ali je istakao da su nosioci igre iz prošlog prvenstva su sigurni starteri, njih sedam osam, a da dileme ima vezane za pozicije štopera i spoljnih igrača, a konačan izbor zavisiće i od sastava užičke Slobode. Utakmica se igra u subotu u Užicu od 17:30 časova.

Tekstualni prenos kao i tokom prethodne sezone možete da pratite na našem sajtu. Prenos počinje u vreme početka utakmice.

Izvor: RTV City
Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za novu sezonu Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za novu sezonu Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za novu sezonu Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za novu sezonu Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za novu sezonu Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za novu sezonu Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za novu sezonu Predstavljanje pojačanja FK "Spartak" za novu sezonu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3264

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.