Komentara: 0
Pregleda: 3348

Počinje Evropsko prvenstvo u rvanju za kadete

04.08.2015. u 11:18h
Izvor: Subotica.com
U subotičkoj Hali sportova danas počinje Evropsko prvenstvo u rvanju za kadete koje će trajati do 9. avgusta. Tokom šest dana takmičenja nastupiće preko 700 rvača iz ukupno 37 država Evrope.
Počinje Evropsko prvenstvo u rvanju za kadete

Takmičari uzrasta od petnaest do sedamnaest godina nadmetaće se u grčko-rimskom, slobodnom stilu i rvanju za devojke.

Kvalifikacione borbe održavaju se svakoga dana od 10-15 časova, a finalne posle 17 časova.  Svečano otvaranje šampionata zakazano je za večeras od 18,30 časova.

Kvalifikacije za kategorije do 42,50, 58, 69 i 85 kilograma počinju u 10  i traju do 15 časova, zatim od 16,45 do 17,30 časova održaće se kvalifikacione borbe za kategorije do 46, 56, 63, 76 i 100 kg. Posle svečane ceremonije otvaranja (18,30-19,00h) održaće se finalne borbe u slobodnom stilu za kategorije do 42, 50, 58, 69 i 85 kilograma, nakon čega će uslediti ceremonija dodele medalja.

Kompletan raspored takmičenja i pratećih aktivnosti možete da pogledate ovde.

Ulaz u Halu sportova tokom čitavog takmičenja je besplatan.

Predsednik Rvačkog kluba „Spartak“ Andrija Romić je rekao da organizacija ove manifestacije teče po planu i da će Subotica u narednih nedelju dana biti u znaku rvanja i mladosti, dok je Sreten Damnjanović, dugogodišnji trener Spartaka i reprezentacije Srbije, podvukao da će naši reprezentativci u sve tri discipline predstavljati Srbiju sa jednim ciljem - da nastave tradiciju uspešnih nastupa naših rvačkih reprezentativaca na značajnim međunarodnim takmičenjima.

Počinje Evropsko prvenstvo u rvanju za kadete

Prenos uživo iz Hale sportova

Ljubitelji rvanja koji ne budu u mogućnosti da uživo prate borbe iz prvih redova, obezbeđen je prenos preko interneta sa sve tri strunjače.

Izvor: Subotica.com
Kvalifikacione borbe na Evropskom prvenstvu u rvanju za kadete (1. dan) Kvalifikacione borbe na Evropskom prvenstvu u rvanju za kadete (1. dan) Kvalifikacione borbe na Evropskom prvenstvu u rvanju za kadete (1. dan) Kvalifikacione borbe na Evropskom prvenstvu u rvanju za kadete (1. dan) Kvalifikacione borbe na Evropskom prvenstvu u rvanju za kadete (1. dan) Kvalifikacione borbe na Evropskom prvenstvu u rvanju za kadete (1. dan) Kvalifikacione borbe na Evropskom prvenstvu u rvanju za kadete (1. dan) Kvalifikacione borbe na Evropskom prvenstvu u rvanju za kadete (1. dan)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3348

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

sreten damnjanović

andrija romić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.