• Pregleda: 3744

Počinje borba za Vojvođansku zlatnu rukavicu

Danas u Hali sportova počinju eliminacione borbe za 32. Vojvođansku zlatnu rukavicu. Srbija učestvuje sa ukupno 9 takmičara, od kojih su trojica iz Spartaka. Jutros je u hotelu Patrija održan žreb za ovu fazu takmičenja, a parove možete da pogledate u nastavku.
Počinje borba za Vojvođansku zlatnu rukavicu

Organizator ove manifestacije je Bokserski savez Vojvodine i Bokserski klub "Spartak" kao tehnički partner. Organizaciju su pomogli Grad Subotica i Pokrajinski sekretarijat za omladinu i sport.

Svoje prisustvo na ovoj bokserskoj manifestaciji najavile su prvobitno 32 reprezentacije iz celog sveta, ali iz više razloga neke nisu bile u mogućnosti da dođu u naš grad pa je tako konačan spisak reprezentacija koje učestvuju na ovogodišnjoj Vojvođanskoj zlatnoj rukavici sveden na broj od 28 država i ukupno 140 takmičara i 35 takmičarki.

Danas nešto posle 10 časova održano je izvlačenje parova u konkurenciji mladih boksera i bokserki, a raspored eliminacionih borbi postavićemo uskoro.

Sve borbe se održavaju u dva ringa u velikoj sali Hali sportova i počinju već od danas od 14 časova. Svečano otvaranje turnira predviđeno je za 16,30 časova, a prisutan će biti i gradonačelnik Jene Maglai.

Jutros je održano merenje i obavezni dnevni medicinski pregledi takmičara.

Borbe možete pratiti uživo putem Interneta:

RING A

RING B

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Sacirovic, Puzovic, Benes Odgovori
Svaka cast da se neko setio da ovaj sport postavi na mesto gde mu pripada (umesto fudbalerki non-stop prisutnih na SU sportskoj sceni).

Odlicna organizacija, puno dobrih borbi u petak i jedna zamerka: nigde ne postoji raspored, satnica, ko sa kim boksuje??? Zalepite to na par mesta kako bi gledalac mogao da zna sta gleda.

Toliko, veliki plus za boks kao Olimpijski sport a zenski fudbal i onima koji ga reklamiraju neka im na savest (ovde ne krivim devojke vec one u SU koji ih koriste za malo banke u dzepu).
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.