Komentara: 1
Pregleda: 2520

Počeo kviz "Čitam i skitam"

03.02.2016. u 10:09h
Izvor: Subotica.com
Počeo kviz "Čitam i skitam"

Osmu godinu u nizu subotička biblioteka organizuje kviz za učenike osnovnih škola sa željom da kod dece razvije i učvrsti čitalačke navike, obogati ježičku kulturu, podstakne im maštu i razvije inteligenciju.

Akcija se sprovodi na tri službena jezika Grada Subotice - srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku uz savremeni pristup knjizi i čitanju. Nakon čitanja predloženih tekstova potrebno je popuniti onlajn upitnik koji se nalazi na sajtu Gradske biblioteke Subotica.

Kviz je namenjen svim učenicima osnovnoškolskog uzrasta, a realizuje se u februaru i martu na Dečjem odeljenju i svim gradskim i prigradskim ograncima. U kvizu učestvuju učenici osnovnih škola Grada Subotice, članovi Gradske biblioteke. Ukoliko neko nije član, može se učlaniti tokom trajanja kviza po promotivnoj ceni od 300 dinara.

Počeo kviz "Čitam i skitam"

Svi ispravno popunjeni upitnici biće uključeni u izvlačenje nagrada koje će biti organizovano na završnoj svečanosti 1. aprila na Međunarodni dan dečije knjige. Svaki učesnik kviza može osvojiti jednu od 120 nagrada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2520
Povezane teme

gradska biblioteka

biblioteka subotica

gradska biblioteka subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.