Komentara: 44
Pregleda: 10495

Počela izgradnja bazena na Prozivci

28.11.2011. u 15:42h
Izvor: RTV Yueco
Počela izgradnja bazena na Prozivci

Posao za izgradnju bazena na Prozivci dobio je konsorcijum “SMB” gradnja” i “Ekspres servis” iz Subotice i “Jedinstvo” iz Sevojna. Gradonačelnik Subotice je u petak na osnovu Izveštaja Komisije za javne nabavke Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju Grada Subotica“, doneo odluku o izboru najpovoljnije ponude za izgradnju zatvorenog bazena SRC „Prozivka“.

Odlukom gradonačelnika Subotice, koji je prihvatio zaključke Komisije za javne nabavke, posao izgradnje zatvorenog bazena SRC „Prozivka“ će biti poveren Konzorcijumu „SMB-GRADNJA“ d.o.o. iz Subotice koji je dao najpovoljniju ponudu u iznosu od 452.771.864,40 dinara bez poreza na dodatu vrednost.

Radnici SMB gradnje su počeli sa pripremnim radovima za gradnju bazena. Budući kompleks će imati oko 3.800 kvadratnih metara korisne površine sa dva bazena.

Veliki bazen dimenzija 33,33 x 25 metara, dubine 2 metra, namenjen je kako subotičkim sportistima tako i rekreativnom plivanju, a mali bazen, veličine 8 x 12,5 metara i dubine od 1,2 metra deci i školi plivanja. Vlada Republike Srbije je 20. oktobra donela odluku da se sredstva u iznosu od oko 530 miliona dinara iz Programa podrške građevinskoj industriji Srbije, namenjena završetku izgradnje kompleksa zatvorenih bazena SRC «Dudova šuma», preusmere u izgradnju novog, zatvorenog gradskog bazena na drugoj lokaciji u Subotici. Rok za završetak radova je jul 2012.godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 44
Pregleda: 10495
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

bazen u subotici

smb gradnja

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.