Komentara: 103
Pregleda: 26012
Foto

Pobeda Srpske napredne stranke i na izborima za lokalni parlament

22.06.2020. u 03:33h
Izvor: Subotica.com
Prema preliminarnim rezultatima sa 87 od 103 biračka mesta, na izborima za lokalni parlament lista "Aleksandar Vučić – za našu decu" osvojla je 42,16 odsto glasova, što je oko pet odsto više nego pre četiri godine.
Pobeda Srpske napredne stranke i na izborima za lokalni parlament

Odmah iza "naprednjaka" je Savez vojvođanskih Mađara sa 29 odsto, a u budući saziv Skupštine grada ući će i Pokret za građansku Suboticu (6,05 odsto), Socijalistička partija Srbije (5,45 odsto), Vojvođanski front (4,98 odsto), Savez bačkih Bunjevaca (3,04)  i Ruska stranka (1,49) . Ispod cenzusa ostali su Srpska radikalna stranka i Hrvatski demokratski forum.

- Srpska napredna stranka je dobila poverenje građana Subotice više nego ikada ranije. Hvala građanima što su prepoznali politiku Srpske napredne stranke, kao jedinu snagu koja Srbiju, Vojvodinu i Suboticu u naredne četiri godine može da vodi napred – poručio je Bogdan Laban, nosilac liste na lokalnim izborima. – Podaci o izlaznosti od 45,03 odsto govore da su priče o bojkotu bile prazne priče. Istorijska podrška koju su nam dali građani Subotice obavezuje nas da u narendom periodu nastavimo razvojnu politiku koju smo sprovodili u protekle četiri godine. Nastavljamo da radimo na investicijama koje znače sigurnu budućnost za sve građane. SNS je stranka časnih ljudi, koji drže reč i koji nikada nisu lagali svoje birače.

Pobeda Srpske napredne stranke i na izborima za lokalni parlament

Još uvek je rano govoriti o broju mandata u Skupštini grada, ali za očekivati je da će SNS imati  više nego  u prošlom  sazivu. Više o tome znaće se kada se obradi još petina podataka sa biračkih mesta.

- Bez obzira na sve, pozivamo sve progresivne snage, sve koje su učestvovali  na izborima da se okupimo oko programa i svi koji  hoće da sa SNS rade na boljitku Subotice i Srbije biće naš partner. Ne govorimo unapred ko će biti koalicioni partner već o programu razvoja i, verujte, možemo da budemo i opozicija od tog puta nećemo odustati – jasan je Laban. – Subotica će biti grad razvoja i nećemo praviti trule kompromise sa bilo kim. To vam garantujem!

Pobeda Srpske napredne stranke i na izborima za lokalni parlament

Pobeda Srpske napredne stranke i na izborima za lokalni parlament

Preliminarna procena 22.06.2020 u 01:16h (SNS Subotica)

Izvor: Subotica.com
SNS - Konferencija za medija nakon izbora SNS - Konferencija za medija nakon izbora SNS - Konferencija za medija nakon izbora SNS - Konferencija za medija nakon izbora SNS - Konferencija za medija nakon izbora SNS - Konferencija za medija nakon izbora SNS - Konferencija za medija nakon izbora SNS - Konferencija za medija nakon izbora
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 103
Pregleda: 26012

Povezana vest

Povezane teme

srpska napredna stranka

izbori2020

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.